Babagan Kita

Wuxi Yuke Lingkungan Ilmu & Teknologi Co. Ltd.

title_

Sejarah Kita

WUXI YUKE didegaké ing taun 2007. Khusus kanggo keling buta, kacang keling lan pengikat pirang-pirang taun.

Kita nganyari manajemen lan fasilitas lan teknologi.

Kita wis ngekspor barang menyang saindenging jagad kayata Eropa, Amerika, Rusia, Est Tengah lan liya-liyane.

Kita uga nggabungake manufaktur lan outsourcing lan nganyari departemen R&D.

Kita negesake "Kualitas tinggi, Layanan sing luwih apik, solusi sing luwih apik".

title_

Pabrik Kita

Pabrik WUXI YUKE dununge ing kawasan industri Jiangyin. Kita duwe peralatan canggih, teknologi trampil lan insinyur.

Kita duwe MESIN PEMBENTUKAN SEJUK, MESIN ASSEMBLING MESIN, MESIN PULING, MESIN PAKET. 

1.4
1.1
1.3
1.1
1.2
1.3
2.3
2.1
2.2
title_

Aplikasi Produk & Produk Kita

Keling buta,(stanrard blind rivet, gb12618 stanrdard blind rivet, din7337 blind rivet, unigrip blind rivet, csk blind rivet, dome head blind rivet, big flange blind rivet, hemlock blind rivet, triform bklind rivet, interlock blind rivet, beive blind rivet, multigrip keling lsp) 

Kacang keling (kacang keling kepala datar, kacang keling csk, keling hex lengkap, keling buta struktural csk keling cilik, remedi, rebite lsp),

 Paku keling (gun paku paku tangan kanggo keling buta, kacang keling)

Aplikasi: Mobil, mebel, wadhah, elevator, konstruksi, dekorasi & industri.

title_

Pasar Produksi

EURPOE, AMERIKA, ASIA, TIMUR TENGAH.

title_

Pangembangan

Kita melu pameran sing terkenal saben taun lan ngunjungi klien lawas lan klien anyar. Kita kepengin nampa pasar paling anyar lan menehi saran cepet babagan pasar. Kangge uga ngembangake bisnis B2C, Kita ngupayakake nggawa luwih akeh menyang ritel Terminal. Contone: ALIEXPRSS, AMZON.

18.1
18.3
18.2
19.1
19.4
19.3
title_

Layanan Kita

1.Kami nyediakake conto gratis kanggo konfirmasi sampeyan. Kita duwe insinyur profesional lan produksi.

2. Kita bakal nyedhiyakake rega kompetitif, kualitas stabil lan analisis pasar.

3. Kita bakal melu klien lan pasar. Kita bakal mbantu klien nggawe pasar liyane.

Sugeng rawuh ing WUXI YUKE! ! !