Rivet Silinder Kepala Kepala Datar

Katrangan singkat:

Kacang keling bisa nginstal piring lancip sing angel dienggo miring, piring tembaga sing diproses ing ndhuwur angel dipasang las pipa, baja tarik dhuwur, logam non-wesi lan produk resin. 

Fungsi: nyedhiyakake cara sing efisien, efektif kanggo nempatno utas permanen lan tawanan ing bahan sing lancip, Utamane cocog kanggo digunakake ing bahan sing lancip banget kanggo nampung utas sing disengat.


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka

Kacang keling bisa nginstal piring lancip sing angel dienggo miring, piring tembaga sing diproses ing ndhuwur angel dipasang las pipa, baja tarik dhuwur, logam non-wesi lan produk resin. 

Fungsi: nyedhiyakake cara sing efisien, efektif kanggo nempatno utas permanen lan tawanan ing bahan sing lancip, Utamane cocog kanggo digunakake ing bahan sing lancip banget kanggo nampung utas sing disengat.

Parameter Teknis

Bahan: Baja Karbon
Finishing permukaan: Dilapisi seng
Diameteripun: M3, M4, M5, M6, M8, M10, M12.M14
Kepala: Kepala Flat
Lumahing Awak: Plank Shank
Standar: DIN / ANSI / JIS / GB 

Fitur

Jinis Perusahaan Pabrikan
Kinerja: Ramah Lingkungan
Aplikasi: Keling tubular kanthi utas.Digunakake ing macem-macem bahan nyedhot kaya plastik, logam baja.
Sertifikasi: ISO9001
Kapasitas Produksi: 200 Ton / wulan
Merek dagang: YUKE
Asal: WUXI China
QC (inspeksi nang endi wae)  Priksa mandhiri liwat produksi
Conto: Sampel gratis 

Piranti Produksi

1.2
1.1
1.2
1.3

Pengepakan lan Transportasi

Transportasi: Liwat segara utawa Udhara
Ketentuan Pembayaran: L / C, T / T, Western Union

 

Pelabuhan: Shanghai, China 
Wektu Utama: 10 ~ 15 Dina Pakaryan, stok 5 dina
Paket: 1. Kemasan akeh: 20-25kgs saben karton)
2. Kothak warna cilik: kothak warna, kothak jendhela, polybag, blister. Kemasan cangkang dobel utawa minangka kabutuhan klien.
3. Macem-macem ing polybag utawa kothak plastik.

Pengalaman lan pasar

Pabrik kita duwe pengalaman kerja luwih saka 10year babagan riset lan adol. Produk wis balayar ing saindenging jagad, entuk pujian saka para pelanggan.

Kauntungan

Kita pabrik sing berpengalaman.  

Kita duwe macem-macem jinis kacang keling sing sampeyan pilih.

Kita bisa ngatur warna miturut kabutuhan sampeyan. 

Kita bisa nindakake OEM & ODM.

1.1
1.2

Pambuka Perusahaan

NAMA: WUXI YUKE ALAM SEKITAR & TEKNOLOGI CO., LTD

WEB: WWW.YUKEFASTENER.COM

WWW.YUKERIVET.COM

MAIL: JIN@YUKEFASTENER.COM

SALE@YUKERIVET.COM

JIN801680@HOTMAIL.COM

TEL: 0086-510-66699951

FAX: 0086-510-66699951

MB: 13771485133


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan