Pethuk Keling Kepala Hexagonal Kepala Kepala Flat

Katrangan singkat:

Kacang keling kanthi endhas, endhas lengkap nyedhiyakake utas sing kuat, kayata kothak utawa bagean tubular, ing lembaran tipis lan aplikasi sing mung nutul ing sisih panel. Kasedhiya ing baja lan stainless steel.


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka

Kacang keling kanthi endhas, endhas lengkap nyedhiyakake utas sing kuat, kayata kothak utawa bagean tubular, ing lembaran tipis lan aplikasi sing mung nutul ing sisih panel. Kasedhiya ing baja lan stainless steel.

Panel kasebut bisa dipasang ing panel sing lancip 0,5mm lan ora diwatesi karo atose maksimum nut-self-locking, mula cocog kanggo dipasang ing panel hard utawa non-ductile.

Parameter Teknis

Bahan: Baja Karbon
Finishing permukaan: Dilapisi seng
Diameteripun: M3, M4, M5, M6, M8, M10.M12
Kepala: Kepala Flat
Lumahing Awak: Hex Shank
Standar: DIN / ANSI / JIS / GB 

Fitur

Jinis Perusahaan Pabrikan
Kinerja: Ramah Lingkungan
Aplikasi: Keling tubular kanthi utas.Digunakake ing macem-macem bahan nyedhot kaya plastik, logam baja.
Sertifikasi: ISO9001
Kapasitas Produksi: 200 Ton / Wulan
Merek dagang: YUKE
Asal: WUXI China
QC (inspeksi nang endi wae)  Priksa mandhiri liwat produksi
Conto: Sampel gratis 

Mupangate

Kacang keling duwe kaluwihan tinimbang pengikat tetep liyane amarga bisa dipasang ing lapangan utawa digunakake kanggo ndandani kanggo ngganti pengikat sing wis diinstal sadurunge. Keuntungan nginstal saka siji sisih aplikasi tegese sampeyan ora perlu ngakses sisih mburi panel.

Piranti Instalasi

Alat khusus dibutuhake kanggo nginstal - alat kalebu alat tangan sing murah banget kanggo kumpulan cilik nganti gun dipasang otomatis pneumatik kanggo aplikasi volume dhuwur.

Pengepakan lan Transportasi

Transportasi: Liwat segara utawa Udhara
Ketentuan Pembayaran: L / C, T / T, Western Union

 

Pelabuhan: Shanghai, China 
Wektu Utama: 10 ~ 15 Dina Pakaryan, stok 5 dina
Paket: 1. Kemasan akeh: 20-25kgs saben karton)
2. Kothak warna cilik: kothak warna, kothak jendhela, polybag, blister. Kemasan cangkang dobel utawa minangka kabutuhan klien.
3. Macem-macem ing polybag utawa kothak plastik.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan