Open End Flat Head Knutled Rivet Nut Nut

Katrangan singkat:

Nutsert iki nyedhiyakake kekuwatan sing luwih gedhe ing bolongan sing ditinju lan dilatih. Awak sing dikepung nyedhiyakake resistensi sing luwih dhuwur kanggo dipasang nalika dipasang ing bahan alus.


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka

Nutsert iki nyedhiyakake kekuwatan sing luwih gedhe ing bolongan sing ditinju lan dilatih. Awak sing dikepung nyedhiyakake resistensi sing luwih dhuwur kanggo dipasang nalika dipasang ing bahan alus.

Parameter Teknis

Bahan: Baja Karbon
Finishing permukaan: Dilapisi seng
Diameteripun: M3, M4, M5, M6, M8, M10
Kepala: Kepala Flat
Lumahing Awak: Knurled Shank
Standar: DIN / ANSI / JIS / GB 

Fitur

Jinis Perusahaan Pabrikan
Kinerja: Ramah Lingkungan
Aplikasi: Keling tubular kanthi utas.Digunakake ing macem-macem bahan nyedhot kaya plastik, logam baja.
Sertifikasi: ISO9001
Kapasitas Produksi: 200 Ton / Wulan
Merek dagang: YUKE
Asal: WUXI China
QC (inspeksi nang endi wae)  Priksa mandhiri liwat produksi
Conto: Sampel gratis 

Pengepakan lan Transportasi

Transportasi: Liwat segara utawa Udhara
Ketentuan Pembayaran: L / C, T / T, Western Union

 

Pelabuhan: Shanghai, China 
Wektu Utama: 10 ~ 15 Dina Pakaryan, stok 5 dina
Paket: 1. Kemasan akeh: 20-25kgs saben karton)
2. Kothak warna cilik: kothak warna, kothak jendhela, polybag, blister. Kemasan cangkang dobel utawa minangka kabutuhan klien.
3. Macem-macem ing polybag utawa kothak plastik.
4

Jaminan Kualitas

Audit kontrak ketat nyakup kabeh departemen kanggo njamin kelayakan saben pesenan.

Desain proses lan validasi sadurunge produksi akeh.

Kontrol kanthi ketat ing kabeh bahan baku lan tambahan, Kabeh bahan mentah tekan level maju ing jagad.

Pemeriksaan ing situs kanggo kabeh proses, cathetan inspeksi tetep dilacak sajrone 3 taun.

100% inspeksi produk rampung sadurunge dikirim.

Alat uji coba lan inspeksi canggih lan lengkap

Latihan rutin kanggo staf inspeksi.

1.2
1.4
1.1
1.3
2.3
2.1
2.2

FAQ

1. P: Apa sampeyan produsen, perusahaan dagang utawa pihak katelu?
A: Kita minangka pabrikan, lan kita wis nggawe perusahaan wiwit taun 2007.

2. P: Kepiye carane bisa tekan pabrik sampeyan?
A: Pabrik kita cedhak Bandar Udara Shanghai, kita bisa njupuk sampeyan ing bandara.

3. P: Yen aku kudu nginep ing papan sampeyan sawetara dina, apa bisa dipesen hotel kanggo aku?
A: Wiss terus dadi kesenenganku, layanan pesenan hotel kasedhiya.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan