Aluminium Kubah Kepala Keling Buta Kalayan Kepala ageung

Pedaran pondok:

Produk ieu mangrupikeun rivet buta tungtung kabuka. Produk kami henteu aya burrs. Sirah kuku lengkep, lemes sareng lempeng. Pangaruh riveting anu saé sareng strukturna kompak. Produk tahan korosi, tahan karat sareng awét. Éta ngagaduhan seueur aplikasi.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

Produk ieu mangrupikeun rivet buta tungtung kabuka. Produk kami henteu aya burrs. Sirah kuku lengkep, lemes sareng lempeng. Pangaruh riveting anu saé sareng strukturna kompak. Produk tahan korosi, tahan karat sareng awét. Éta ngagaduhan seueur aplikasi.  

Parameter Téknis

Bahan: Batang Awak / Baja Aluminium 
Panungtung permukaan: Polandia / Séng dilapis 
Diameter: 3.2mm, 4.0mm, 4.8mm, 6.4mm,(1/8, 5/32, 3 / 16,1 / 4)

Flange: 12/14/16

Ngaropea: Disaluyukeun
Standar: IFI-114 sareng DIN 7337, Non-standar 

Fitur

Jinis Perusahaan Pabrikan
Kinerja: Ramah Lingkungan
Aplikasi: Lift, konstruksi, hiasan, jati, industri.
Sertifikasi: ISO9001
Kapasitas Produksi: 500 Ton / Bulan
Mérek dagang: YUKE
Asalna: WUXI Cina
Bahasa: Pangubaran, Rebites
QC (pamariksaan dimana-mana)  Pariksa diri ngalangkungan produksi
6

Desain Palanggan

Tim insinyur kami anu berpengalaman tiasa ngembangkeun produk sareng ngadamel pabrik saluyu sareng conto, gambar atanapi ukur ideu.

1. Ragam warna paku keling buta

2. Rupa-rupa keling buta. kalebet sirah buleud tungtung kabuka, sirah tungtung tungtung kabuka, kabuka tungtung sirah ageung rivet sareng sajabina.

Paking sareng Transportasi

Ngangkut: Ngaliwatan laut atanapi Ku hawa
Syarat pamayaran: L / C, T / T, Western Union

 

Palabuhan: Shanghai, Cina 
Waktos prosés : 15 ~ 20 Poé Gawe pikeun Wadah 20 ', 5 dinten upami gaduh saham
Pakét: 1. Pangemasan ageung: 20-25kgs per karton)
2. kotak warna leutik ,, kotak warna laci 45 derajat, kotak jandela, polybag, leuleuy. Pangemasan cangkang dobel atanapi salaku sarat klien.
3. Ragam dina kotak polybag atanapi plastik.
10

Kauntungan parusahaan

YUKE ngagaduhan kapasitas produksi anu kuat sareng ngical fasteners standar standar. Produk kami saluyu sareng sistem kualitas internasional, sapertos ANSI sareng BS.

Perusahaan kami nawiskeun pengencang profesional anu saé pikeun bidang industri, sapertos mobil, gedong, komunikasi, éléktron, énergi, alat-alat bumi listrik sareng mebel, sareng sajabana Sepanjang taun pangwangunan, urang tiasa mastikeun kualitas luhur produk urang.

Wilujeng konsultasi, negosiasi sareng mesen sadaya pengikat seri ti pengusaha di sadaya nagara, kami bakal nyayogikeun sadayana pitunjuk Layanan "one- stop buying completely" kanggo anjeun.

1.1
1.2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali