Keling Aluminium Kubah Kepala Buta Keling

Pedaran pondok:

Keling Aluminium Kubah sirah lengkep rivet ngagaduhan plastisitas tinggi, résistansi kacapean anu alus, sareng heuras sareng kandel. Gampang dianggo, herang sareng tahan uap. Dianggo sacara luas dina bidang konstruksi sareng industri.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

Keling Aluminium Kubah sirah lengkep rivet ngagaduhan plastisitas tinggi, résistansi kacapean anu alus, sareng heuras sareng kandel. Gampang dianggo, herang sareng tahan uap. Dianggo sacara luas dina bidang konstruksi sareng industri.

Parameter Téknis

Bahan: Awak Aluminium / Batang Aluminium
Panungtung permukaan: Polandia / Polandia 
Diameter: 3.2mm, 4.0mm, 4.8mm, 6.4mm,(1/8, 5/32, 3 / 16,1 / 4)
Ngaropea: Disaluyukeun
Standar: IFI-114 sareng DIN 7337, GB. Henteu baku 

Fitur

Jinis Perusahaan Pabrikan
Kinerja: Ramah Lingkungan
Aplikasi: Lift, konstruksi, hiasan, jati, industri.
Sertifikasi: ISO9001
Kapasitas Produksi: 500 Ton / Bulan
Mérek dagang: YUKE
Asalna: WUXI Cina
Bahasa: Pangubaran, Rebites
QC (pamariksaan dimana-mana)  Pariksa diri ngalangkungan produksi

Kauntungannana

1. Pangalaman produksi propésional

YUKE ngagaduhan tingkat tinggi sababaraha produk, inventaris anu wajar, pangiriman gancang sareng kerjasama anu stabil.

2. fasilitas produksi lengkep

Kami gaduh lini produksi anu lengkep, kalebet mesin anu ngabentuk tiis, mesin polishing, mesin pengolah, mesin perakitan, mesin uji, mesin bungkus sareng sajabina.

1.2
1.4
1.1
1.3

3. Palayanan anu langkung saé.

Kerjasama jangka panjang nyaéta arahan urang. Kami parantos ngekspor produk kami ka Éropa, AS, Rusia, Wétan Tengah.

Urang bakal fokus kana pasar sareng tanggapan ieu. Kami ngagaduhan reputasi sareng kapercayaan anu saé.

Paking sareng Transportasi

Ngangkut: Ngaliwatan laut atanapi Ku hawa
Syarat pamayaran: L / C, T / T, Western Union

 

Palabuhan: Shanghai, Cina 
Waktos prosés : 15 ~ 20 Poé Gawe pikeun Wadah 20 '. 5 dinten upami gaduh saham.
Pakét: 1. Pangemasan ageung: 20-25kgs per karton)
2. kotak warna leutik ,, kotak warna laci 45 derajat, kotak jandela, polybag, leuleuy. Pangemasan cangkang dobel atanapi sakumaha kabutuhan pelanggan.
3. Ragam dina kotak polybag atanapi plastik.
01

Perkenalan Perusahaan

WUXI YUKE mangrupikeun produsen profesional paku keling sareng pengencang anu langkung ti sapuluh taun pangalaman.

Kami ngagaduhan rupa-rupa manajemén sareng produksi pikeun mastikeun produk sareng jasa anu saé.

Produk kami diékspor ka sadaya penjuru dunya sareng gaduh reputasi anu saé.

Kami yakin yén kami tiasa nyayogikeun produk anu langkung saé sareng jasa anu langkung saé pikeun konsumén kami.

1.1
1.2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali