Perkenalan Riveter Gun Tunggal

Pedaran pondok:

Konstruksi paduan kasar

Bérés awét

Pakem Pakem Non-Slip Cushioned

Konci Nanganan Panyimpenan Gampang

Pakem ergonomis pikeun operasi gampang.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

Konstruksi paduan kasar

Bérés awét

Pakem Pakem Non-Slip Cushioned

Konci Nanganan Panyimpenan Gampang

Pakem ergonomis pikeun operasi gampang.

Parameter Téknis

Modél No. YK201
Bahan: Aluminium Alloy Awak / Pvc Pakem
Panungtung permukaan: Awak hideung / gagang konéng; Bérés ngalukis bubuk
Ukuran: 260mm
Standar: Standar Ékspor  

Fitur

Jinis Perusahaan Pabrikan
Kinerja: Ramah Lingkungan
Aplikasi: 1. kualitas luhur

2. 4 Novel Keling

3. Gampang Dioperasikeun sareng Awét

4. Seueur dianggo dina pakuat,

5. .2. Nozel Ф2.4 / 3.2 / 4.0 / 4.8mm

Sertifikasi: ISO9001
Mérek dagang: YUKE atanapi sakumaha paménta klien
Asalna: WUXI Cina
QC (pamariksaan dimana-mana)  Pariksa diri ngalangkungan produksi
Sampel: Sampel gratis 

Kauntungannana

Gun Kelas Riveter Profesional Kelas anu ditempa tina paduan baja karbon sedeng suhu luhur, masihan kamampuan tahan dugi ka 70 kg beurat atanapi 700N maksakeun. Didamel pikeun nahan diteunggeulan tina panggunaan anu teras sareng diperpanjang. Dilapis ku anti karat sareng korosi lemes aluminium finish.

Parabot Produksi

Gun Kelas Riveter Profesional Kelas anu ditempa tina paduan baja karbon sedeng suhu luhur, masihan kamampuan tahan dugi ka 70 kg beurat atanapi 700N maksakeun. Didamel pikeun nahan diteunggeulan tina panggunaan anu teras sareng diperpanjang. Dilapis ku anti karat sareng korosi lemes aluminium finish.

1.4
1.3
1.4
1.1
1.2

Paking sareng Transportasi

Ngangkut: Ngaliwatan laut atanapi Ku hawa
Syarat pamayaran: L / C, T / T, Western Union

 

Palabuhan: Shanghai, Cina 
Waktos prosés : 20 ~ 30 dinten damel
Pakét: Blister ngageser Kartu + karton 

 

FAQ

Q1. Dupi abdi kéngingkeun sampel anjeun?
A: Leres, upami anjeun hoyong kéngingkeun sampelna, mangga ngahubungan kami tanpa ragu, antukna, anjeun tiasa kéngingkeun produk sareng harga anu langkung sugema.  

Q2. Naon syarat pembayaran anjeun?
A: T / T 30% salaku setoran, sareng 70% sateuacan pangiriman. Kami bakal nunjukkeun poto produk sareng bungkusan sateuacan anjeun mayar saldo.

Q3 Kumaha upami waktos pangiriman anjeun?
A: Sacara umum, éta bakal nyandak 25 dugi 50 dinten saatos nampi mayar sateuacanna anjeun. Waktu pangiriman khusus gumantung kana barang sareng kuantitas urutan anjeun. 

Q4: Kumaha anjeun ngajantenkeun bisnis jangka panjang sareng hubungan anu saé?
A: 1. Kami ngajaga kualitas anu saé sareng harga kalapa pikeun mastikeun konsumén urang nguntungkeun;
  2. Kami hormat ka unggal palanggan salaku sobat urang sareng urang tulus ngalakukeun bisnis sareng sosobatan sareng aranjeunna, henteu masalah dimana aranjeunna asalna.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali