• YUKE1-3
  • YUKE2
  • YUKE3-1
  • It is specialized in blind rivet, rivet nut and fastener for many years.

    Éta dikhususkeun dina keling buta, kacang keling sareng pengikat salami mangtaun-taun.

  • We update our management and facility and technology.

    Kami ngamutahirkeun manajemén sareng fasilitas sareng téknologi kami.

  • We insist on “High quality, Better service,Better solution ”.

    Kami keukeuh kana "kualitas luhur, jasa Hadé, solusi Anu Hadé".

Tentang Kami

WUXI YUKE didirikeun taun 2007. Éta khusus pikeun paku keling buta, keling sareng pengikat langkung ti 10 taun. Kami ngamutahirkeun manajemén sareng fasilitas sareng téknologi kami. Kami parantos ngekspor barang-barang urang ka dunya sapertos Éropa, Amérika, Rusia, Est Tengah sareng sajabina. Kami ogé ngagabungkeun manufaktur sareng outsourcing sareng ngapdet departemen R&D. Kami keukeuh kana "Reputasi tinggi, kualitas Tinggi, Jasa anu hadé sareng solusi".

Wilujeng sumping di perusahaan urang!