• YUKE1-3
  • YUKE2
  • YUKE3-1
  • It is specialized in blind rivet, rivet nut and fastener for many years.

    Khusus kanggo keling buta, kacang keling lan pengikat pirang-pirang taun.

  • We update our management and facility and technology.

    Kita nganyari manajemen lan fasilitas lan teknologi.

  • We insist on “High quality, Better service,Better solution ”.

    Kita negesake "Kualitas tinggi, Layanan sing luwih apik, solusi sing luwih apik".

Babagan Kita

WUXI YUKE didegaké ing taun 2007. Khusus kanggo keling buta, kacang keling lan pengikat luwih saka 10 taun. Kita nganyari manajemen lan fasilitas lan teknologi. Kita wis ngekspor barang menyang saindenging jagad kayata Eropa, Amerika, Rusia, Est Tengah lan liya-liyane. Kita uga nggabungake manufaktur lan outsourcing lan nganyari departemen R&D. Kita negesake "Reputasi dhuwur, kualitas Tinggi, Layanan lan solusi sing luwih apik".

Sugeng rawuh ing perusahaan kita!