• YUKE1-3
 • YUKE2
 • YUKE3-1
 • It is specialized in blind rivet, rivet nut and fastener for many years.

  Таа е специјализирана за слепи занитва, навртки за прицврстување и прицврстувач за многу години.

 • We update our management and facility and technology.

  Ние го ажурираме нашиот менаџмент и објект и технологија.

 • We insist on “High quality, Better service,Better solution ”.

  Ние инсистираме на „Висок квалитет, подобра услуга, подобро решение“.

За нас

WUXI YUKE е основана во 2007 година. Таа е специјализирана за слепи занитва, навртки за занитвам и прицврстувач повеќе од 10 години. Ние го ажурираме нашиот менаџмент и објект и технологија. Ние веќе ги извезувавме нашите производи во светот, како што се Европа, Америка, Русија, Средниот Ест и така натаму. Ние исто така комбинираме производство и аутсорсинг и ажурираме оддел за истражување и развој. Ние инсистираме на „Висок углед, висок квалитет, подобра услуга и решение“.

Добредојдовте во нашата компанија!