• YUKE1-3
 • YUKE2
 • YUKE3-1
 • It is specialized in blind rivet, rivet nut and fastener for many years.

  Specializedshtë e specializuar në thumba të verbër, arrë gozhdë dhe fiksim për shumë vite.

 • We update our management and facility and technology.

  Ne azhurnojmë menaxhimin dhe strukturën dhe teknologjinë tonë.

 • We insist on “High quality, Better service,Better solution ”.

  Ne insistojmë në "Cilësi të lartë, Shërbim më të mirë, Zgjidhje më të mirë".

Rreth Nesh

WUXI YUKE është themeluar në vitin 2007. isshtë e specializuar në thumba të verbër, arrë gozhdë dhe fiksim për mbi 10 vjet. Ne azhurnojmë menaxhimin dhe strukturën dhe teknologjinë tonë. Ne tashmë kemi eksportuar mallrat tona në të gjithë botën si Evropa, Amerika, Rusia, Est i Mesëm dhe kështu me radhë. Ne gjithashtu kombinojmë prodhimin dhe kontraktimin dhe azhurnojmë departamentin e R&D. Ne insistojmë në "Reputacion të lartë, cilësi të lartë, shërbim dhe zgjidhje më të mirë".

Mirësevini në kompaninë tonë!