Tentang Kami

Wuxi Yuke Lingkungan Élmu & Téhnologi Co. Ltd.

title_

Sejarah urang

WUXI YUKE didirikeun taun 2007. Hal ieu dikhususkeun dina keling buta, kacang keling sareng pengikat salami mangtaun-taun.

Kami ngamutahirkeun manajemén sareng fasilitas sareng téknologi kami.

Kami parantos ngekspor barang-barang urang ka dunya sapertos Éropa, Amérika, Rusia, Est Tengah sareng sajabina.

Kami ogé ngagabungkeun manufaktur sareng outsourcing sareng ngapdet departemen R&D.

Kami keukeuh kana "kualitas luhur, jasa Hadé, solusi Anu Hadé".

title_

Pabrik kami

Pabrik WUXI YUKE aya di daérah industri Jiangyin. Kami gaduh peralatan canggih, téknologi terampil sareng insinyur.

Kami gaduh mesin FORMING SEJUK, MESIN NGUMPULAN MESIN NGUMPUL, MÉSÉN PÉSÉS, PÉSÉNG PÉSÉNG. 

1.4
1.1
1.3
1.1
1.2
1.3
2.3
2.1
2.2
title_

Aplikasi Produk & Produk Kami

Keling buta,(stanrard blind rivet, gb12618 stanrdard blind rivet, din7337 blind rivet, unigrip blind rivet, csk blind rivet, dome head blind rivet, big flange blind rivet, hemlock blind rivet, triform bklind rivet, interlock blind rivet, colour blind rivet, multigrip keling jsb) 

Nut keling (nut sirah rivet sirah, nut cive rivet, full hex rivet, leutik csk rivet nut struktive rivet blind, remaches, rebite jsb),

 Paku keling (gun riveter gun pikeun keling buta, kacang keling)

Aplikasi: Mobil, mebel, wadah, lift, konstruksi, hiasan & industri.

title_

Pasar Produksi

EURPOE, AMERIKA, ASIA, TENGAH Wétan.

title_

Pangwangunan

Kami ngiringan pameran anu dipeunteun unggal taun sareng nganjang ka klién lami sareng klien énggal. Kami hoyong pisan nampi pasar pangénggalna sareng ngadamel tanggapan gancang pikeun pasar. Samentawis éta kami ogé ngembangkeun bisnis B2C, Kami ngusahakeun langkung seueur pikeun ritel Terminal. Salaku conto: ALIEXPRSS, AMZON.

18.1
18.3
18.2
19.1
19.4
19.3
title_

Service kami

1. Kami nyayogikeun conto gratis pikeun konpirmasi anjeun. Kami gaduh insinyur profesional sareng produksi.

2.We bakal nyayogikeun harga kalapa, kualitas stabil sareng analisis pasar.

3. Urang bakal nuturkeun klien sareng pasar na. Kami bakal ngabantosan klien ngadamel langkung pasar.

Wilujeng sumping di WUXI YUKE! ! !