Keling Wuta Kubah Aluminium Kanthi Kepala Gedhe

Katrangan singkat:

Produk iki minangka paku keling buta terbuka. Produk ora duwe bolongan. Kepala pucuk lengkap, Gamelan lan lurus. Efek riveting apik lan strukture kompak. Produk tahan karat, tahan karat lan awet. Nduweni macem-macem aplikasi.


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka

Produk iki minangka paku keling buta terbuka. Produk ora duwe bolongan. Kepala pucuk lengkap, Gamelan lan lurus. Efek riveting apik lan strukture kompak. Produk tahan karat, tahan karat lan awet. Nduweni macem-macem aplikasi.  

Parameter Teknis

Bahan: Batang Awak / Baja Aluminium 
Finishing permukaan: Plated / Seng Plated 
Diameteripun: 3.2mm, 4.0mm, 4.8mm, 6.4mm,(1/8, 5/32, 3 / 16,1 / 4)

Flange: 12/14/16

Disesuaikan: Disesuaikan
Standar: IFI-114 lan DIN 7337, Non-standar 

Fitur

Jinis Perusahaan Pabrikan
Kinerja: Ramah Lingkungan
Aplikasi: Lift, konstruksi, dekorasi, mebel, industri.
Sertifikasi: ISO9001
Kapasitas Produksi: 500 Ton / Wulan
Merek dagang: YUKE
Asal: WUXI China
Basa: Remaches, Rebites
QC (inspeksi nang endi wae)  Priksa mandhiri liwat produksi
6

Desain Pelanggan

Tim insinyur sing berpengalaman bisa nggawe produk lan pabrik sing cocog karo conto, gambar utawa mung ide.

1. Macem-macem warna paku keling

2. Macem-macem jinis paku keling. kalebu endhas babak bunder mbukak, endhas open end open end open open head rivet kepala gedhe lan liya-liyane.

Pengepakan lan Transportasi

Transportasi: Liwat segara utawa Udhara
Ketentuan Pembayaran: L / C, T / T, Western Union

 

Pelabuhan: Shanghai, China 
Wektu Utama: 15 ~ 20 Dina Pakaryan Kanggo Wadhah 20 ', 5 dina yen duwe stok
Paket: 1. Kemasan akeh: 20-25kgs saben karton)
2. Kothak warna cilik ,, kothak warna laci 45 derajat, kothak jendhela, polybag, blister. Kemasan cangkang dobel utawa minangka sarat klien.
3. Macem-macem ing polybag utawa kothak plastik.
10

Kauntungan Perusahaan

YUKE duwe kapasitas produksi sing kuat lan adol pengencang standar profesional. Produk kita cocog karo sistem kualitas internasional, kayata ANSI lan BS.

Perusahaan kami nawakake pengikat profesional berkualitas tinggi kanggo lapangan industri, kayata mobil, bangunan, komunikasi, elektron, energi, peralatan listrik omah lan mebel, lsp. Sajrone pembangunan taun, kita bisa njamin produk sing berkualitas tinggi.

Sugeng konsultasi, negosiasi lan pesen kabeh pengikat seri saka pengusaha ing kabeh negara, kita bakal nyedhiyani kabeh pituduh Layanan "siji-mandeg rampung" kanggo sampeyan.

1.1
1.2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan