Keling Wuta Segel Aluminium

Katrangan singkat:

Paku kelapa buta banyu tahan banyu bermutu tinggi.

Iki minangka pilihan sing murah lan tahan lama sing bisa digunakake ing titik las, sekrup, utawa baut, ora karat utawa korosi, luwih kuwat tinimbang paku keling aluminium.


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka

Paku kelapa buta banyu tahan banyu bermutu tinggi.

Iki minangka pilihan sing murah lan tahan lama sing bisa digunakake ing titik las, sekrup, utawa baut, ora karat utawa korosi, luwih kuwat tinimbang paku keling aluminium.

Parameter Teknis

Bahan: Batang Awak / Baja Aluminium
Finishing permukaan: Plated / Seng Plated 
Diameteripun: 3.2mm, 4.0mm, 4.8mm, 6.4mm,(1/8, 5/32, 3 / 16,1 / 4)
Disesuaikan: Disesuaikan
Standar: IFI-114 lan DIN 7337, GB. Ora standar 

Fitur

Jinis Perusahaan Pabrikan
Kinerja: Ramah Lingkungan
Aplikasi: AC, kontainer, mobil, Industri.
Sertifikasi: ISO9001
Kapasitas Produksi: 200 Ton / wulan
Merek dagang: YUKE
Asal: WUXI China
Basa: Remaches, Rebites
QC (inspeksi nang endi wae)  Priksa mandhiri liwat produksi

Napa Kita

YUKE khusus kanggo paku keling buta, keling, pengikat luwih saka 10 taun

Bantuan desain lan dhukungan rekayasa lengkap

Manufaktur mandeg kalebu sumber subkomponen lan mitra hardware ing jaban rangkah

Kita duwe lini produksi lengkap kalebu mesin adhem, mesin polish, mesin perawatan, mesin assembling, mesin uji, mesin pengepakan lan sapanunggalane.

Standar kontrol kualitas sing ketat karo departemen inspeksi sing nduweni kualifikasi

• Nganyarke lan ningkatake peralatan supaya tetep kompetitif

• Tujuan utama yaiku TOTAL CUSTOMER SATISFACTION nalika nggampangake tugas sampeyan! 

1.2
1.4
1.1
1.3
2.3
2.1
2.2

Pengepakan lan Transportasi

Transportasi: Liwat segara utawa Udhara
Ketentuan Pembayaran: L / C, T / T, Western Union

 

Pelabuhan: Shanghai, China 
Wektu Utama: 15 ~ 20 Dina Pakaryan Kanggo Wadhah 20 '
Paket: 1. Kemasan akeh: 20-25kgs saben karton.
2. Kothak warna cilik ,: kothak warna, kothak jendhela, polybag, blister. Kemasan cangkang dobel utawa minangka kabutuhan klien.
3. Macem-macem ing polybag utawa kothak plastik.
4

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan