Keling Wuta Kepala Dome Aluminium

Katrangan singkat:

Keling buta kubah aluminium minangka jinis pengikat anyar sing kuat kanggo macem-macem aplikasi.

Digawe saka paduan aluminium berkualitas tinggi, ora nate teyeng, tahan karat sing apik, kokoh, entheng, lan awet.


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka

Keling buta kubah aluminium minangka jinis pengikat anyar sing kuat kanggo macem-macem aplikasi.

Digawe saka paduan aluminium berkualitas tinggi, ora nate teyeng, tahan karat sing apik, kokoh, entheng, lan awet.

Parameter Teknis

Bahan: Batang Awak / Baja Aluminium
Finishing permukaan: Plated / Seng Plated 
Diameteripun: 3.2mm, 4.0mm, 4.8mm, 6.4mm,(1/8, 5/32, 3 / 16,1 / 4)
Disesuaikan: Disesuaikan
Standar: IFI-114 lan DIN 7337, GB. Ora standar 

Fitur

Jinis Perusahaan Pabrikan
Kinerja: Ramah Lingkungan
Aplikasi: Lift, konstruksi, dekorasi, mebel, industri.
Sertifikasi: ISO9001
Kapasitas Produksi: 500 Ton / Wulan
Merek dagang: YUKE
Asal: WUXI China
Basa: Remaches, Rebites
QC (inspeksi nang endi wae) Priksa mandhiri liwat produksi

Alat Tes

2.3
2.1
2.2

Kauntungan

1. Pengalaman produksi profesional.

YUKE RIVET khusus kanggo keling buta, kacang keling, pengikat luwih saka 10 taun.

2.Ngrampungake fasilitas produksi

Kita duwe garis lengkap kalebu mesin pembentuk kadhemen, mesin polish, mesin perawatan, mesin assembling, mesin uji, mesin pengepakan lan sapanunggalane.

3. Prosedur pengujian sing ketat.

 Priksa bahan mentah sadurunge diproduksi.

 Priksa produk Semi-rampung sajrone produksi  

 Priksa produk siap-digawe

 Priksa produksi massal kanthi acak sadurunge dikirim.

4. wektu pangiriman cendhak.

Kita bakal njamin pangiriman 15 ~ 20 dina kanggo siji kontainer

Kita uga bakal ngasilake stok keling.

5. Pengepakan

Kita nggunakake paket standar lan palet.

Label keamanan uga bakal digunakake ing paket miturut kebutuhan klien.

6. Layanan sing luwih apik.

Kerjasama jangka panjang minangka arah. Kita wis ngekspor barang menyang Eropa, Amerika, Rusia, Timur Tengah.

Kita bakal tindakake pasar lan umpan balik iki. Kita wis nampa kredit lan kepercayaan sing apik.

Pengepakan lan Transportasi

Transportasi: Liwat segara utawa Udhara
Ketentuan Pembayaran: L / C, T / T, Western Union

 

Pelabuhan: Shanghai, China 
Wektu Utama: 15 ~ 20 Dina Pakaryan Kanggo Wadhah 20 '. 5 dina yen duwe stok.
Paket: 1. Kemasan akeh: 20-25kgs saben karton)
2. Kothak warna cilik ,, kothak warna laci 45 derajat, kothak jendhela, polybag, blister. Kemasan cangkang dobel utawa minangka kabutuhan klien.
3. Macem-macem ing polybag utawa kothak plastik.
10

Pambuka Perusahaan

WUXI YUKE didegake ing taun 2007, Kita minangka produsen paku keling lan pengikat profesional pirang-pirang taun.

Kita duwe manajemen lengkap lan produksi lan njamin produk lan layanan berkualitas tinggi.

Kita ngekspor barang menyang saindenging jagad lan nampa kredit sing apik. Kita nggawe kerjasama jangka panjang karo klien.

Kangge uga nggabungake pangembangan R&D, Kita yakin bisa nggawa produk sing luwih apik lan layanan sing luwih apik kanggo klien. Kita bisa nggawa pengalaman luwih kepenak kanggo klien.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan