CSK Kepala Terbuka Paku Keling Kacang

Katrangan singkat:

Kita ngembangake lan ngasilake kacang keling kanggo nyukupi kabutuhan meh kabeh aplikasi. Insinyur R&D ing omah lan dhukungan teknis sales ngupayakake ngasilake produk sing paling apik kanggo kabutuhan tartamtu.

CSK endhas open rivet nut Cocog kanggo bahan sing luwih angel, amarga area bantalan sing tambah nambah resistensi torsi, Cocog kanggo digunakake ing bolongan sing dibor utawa doyo


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka

Kita ngembangake lan ngasilake kacang keling kanggo nyukupi kabutuhan meh kabeh aplikasi. Insinyur R&D ing omah lan dhukungan teknis sales ngupayakake ngasilake produk sing paling apik kanggo kabutuhan tartamtu.

CSK endhas open rivet nut Cocog kanggo bahan sing luwih angel, amarga area bantalan sing tambah nambah resistensi torsi, Cocog kanggo digunakake ing bolongan sing dibor utawa doyo

Parameter Teknis

Bahan: Baja Karbon
Finishing permukaan: Dilapisi seng
Diameteripun: M3, M4, M5, M6, M8, M10
Kepala: Kepala CSK
Lumahing Awak: SHANK PLAIN
Standar: DIN / ANSI / JIS / GB 

Fitur

Jinis Perusahaan Pabrikan
Kinerja: Ramah Lingkungan
Aplikasi: Keling tubular kanthi utas.Digunakake ing macem-macem bahan nyedhot kaya plastik, logam baja.
Sertifikasi: ISO9001
Kapasitas Produksi: 200 Ton / Wulan
Merek dagang: YUKE
Asal: WUXI China
QC (inspeksi nang endi wae)  Priksa mandhiri liwat produksi
Conto: Sampel gratis 

Pengepakan lan Transportasi

Transportasi: Liwat segara utawa Udhara
Ketentuan Pembayaran: L / C, T / T, Western Union

 

Pelabuhan: Shanghai, China 
Paket: 1. Kemasan akeh: 20-25kgs saben karton)
2. Kothak warna cilik: kothak warna, kothak jendhela, polybag, blister. Kemasan cangkang dobel utawa minangka kabutuhan klien.
3. Macem-macem ing polybag utawa kothak plastik.

Keuntungan Kita

1. Produsen: Kita Produsen pabrik, lan duwe saham gedhe kanggo Paku Keling, Pasang Kacang, Lebokake Utas Utas Wuta.

2. Pangiriman Cepet: barang stok 3-7 dina, barang non-stok 10-15 dina.

3. Sampel Gratis: Kabeh conto gratis, lan bakal dikirim karo kurir kanthi biaya.

4. Biaya Kurir Gratis: DHL, FedEx, UPS, utawa TNT kanggo pilihan.

6

Kiriman

7.1

Bayaran

7.2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan