Keling Wuta Kubah Bunder Kanthi Kepala Gedhe

Katrangan singkat:

Produk paku keling buta kubah iki digawe saka waja. Bisa dadi luwih awet, luwih bebas kuatir, luwih fleksibel lan modis. Nduweni plastisitas dhuwur, tahan lemes, lan angel lan kenthel. Lan bisa ditrapake ing macem-macem lapangan.


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka

Produk paku keling buta kubah iki digawe saka waja. Bisa dadi luwih awet, luwih bebas kuatir, luwih fleksibel lan modis. Nduweni plastisitas dhuwur, tahan lemes, lan angel lan kenthel. Lan bisa ditrapake ing macem-macem lapangan.

We are a big pabrikan kanggo fastener ing China, paku keling, kacang, paku tangan minangka produk utama.

Kita bisa ngasilake macem-macem jinis paku keling wuta aluminium lan uga bisa ngatur barang kaya sing sampeyan butuhake, pengin menehi rega sing luwih kompetitif, lan nggawe kerja sama sing dawa karo sampeyan lan wektu sampeyan.

Parameter Teknis

Bahan: Batang Awak / Batang Baja 
Finishing permukaan: Dilapisi seng / dilapisi seng 
Diameteripun: 3.2mm, 4.0mm, 4.8mm, 6.4mm,(1/8, 5/32, 3 / 16,1 / 4)

Flange: 12/14/16

Disesuaikan: Disesuaikan
Standar: IFI-114 lan DIN 7337, Non-standar 

Fitur

Jinis Perusahaan Pabrikan
Kinerja: Ramah Lingkungan
Aplikasi: Lift, konstruksi, dekorasi, mebel, industri.
Sertifikasi: ISO9001
Kapasitas Produksi: 500 Ton / Wulan
Merek dagang: YUKE
Asal: WUXI China
Basa: Remaches, Rebites
QC (inspeksi nang endi wae) Priksa mandhiri liwat produksi

Kauntungan

1. Pengalaman produksi profesional.

YUKE RIVET khusus kanggo keling buta, kacang keling, pengikat luwih saka 10 taun.

2.Ngrampungake fasilitas produksi

Kita duwe garis lengkap kalebu mesin pembentuk kadhemen, mesin polish, mesin perawatan, mesin assembling, mesin uji, mesin pengepakan lan sapanunggalane.

1.2
1.4
1.1
1.3

3. Wektu pengiriman cekak.

Kita bakal njamin pangiriman 15 ~ 20 dina kanggo siji kontainer

Kita uga bakal ngasilake stok keling.

4. Pengepakan

Kita nggunakake paket standar lan nampan standar.

Label keamanan uga bakal digunakake ing kemasan miturut syarat pelanggan.

3.1
3.2
3.3
3.4
10

Pambuka Perusahaan

Didegake ing taun 2007, Wuxi Yuke wis dadi produsen profesional paku keling lan pengikat wuta pirang-pirang taun.

Kita duwe macem-macem manajemen lan produksi kanggo njamin produk lan layanan berkualitas tinggi.

Produk kita diekspor menyang kabeh bagean ing jagad iki lan duwe reputasi apik. Kita duwe hubungan jangka panjang karo para pelanggan.

Sanalika, kita uga nggabungake riset lan pangembangan, kita yakin bisa nggawa produk sing luwih apik lan layanan sing luwih apik kanggo para pelanggan. Kita bisa nggawa pengalaman sing luwih nyenengake kanggo para pelanggan.

1.1
1.2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan