Deskripsi Rivet Nut Countersunk Knurled Open End

Katrangan singkat:

YUKE minangka pabrikan pabrik profesional China lan Pasokan macem-macem Kacang Keling.

Pirang-pirang Kacang Keling Bulat Tubuh Baja kita cocok kanggo macem-macem aplikasi.


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka

YUKE minangka pabrikan pabrik profesional China lan Pasokan macem-macem Kacang Keling.

Pirang-pirang Kacang Keling Bulat Tubuh Baja kita cocok kanggo macem-macem aplikasi. 

Parameter Teknis

Bahan: Baja Karbon
Finishing permukaan: Dilapisi seng
Diameteripun: M3, M4, M5, M6, M8, M10
Kepala: Kepala Csk
Lumahing Awak: Knurled Shank
Standar: DIN / ANSI / JIS / GB 
9

Fitur

Jinis Perusahaan Pabrikan
Kinerja: Ramah Lingkungan
Aplikasi: Keling tubular kanthi utas.Digunakake ing macem-macem bahan nyedhot kaya plastik, logam baja.
Sertifikasi: ISO9001
Kapasitas Produksi: 200 Ton / Wulan
Merek dagang: YUKE
Asal: WUXI China
QC (inspeksi nang endi wae)  Priksa mandhiri liwat produksi
Conto: Sampel gratis 

Peralatan Tes Produksi

1.2
1.4
1.1
1.3
2.3
2.1
2.2

Keuntungan:

1. Akeh produk: Jinis kacang keling bisa diwenehake.

2. Layanan sing apik: Kita ngatasi klien kanthi manajemen sing jujur ​​lan tulus minangka misi utama.

3. Kualitas sing apik: Kita duwe sistem kontrol kualitas sing ketat. Reputasi sing apik ing pasar.

4. OEM Ditampa: Kita bisa ngasilake miturut gambar utawa conto sampeyan.

5. Pangiriman Paling Cepet: Kita duwe saham akeh, 5 dina kanggo barang stok, 10-15 dina kanggo produksi.

6. MOQ Rendah: Sampeyan bisa nemokake bisnis sampeyan kanthi apik. 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan