Gun Riveter

  • Double Core Pulling Hand Riveter Introduction

    Pambuka Riveter Tangan Inti Ganda

    Digunakake kanthi umum kanggo narik paku keling kanggo omah lan pabrik.

    Nangani dawa ekstra njamin pengaruh banget nalika narik paku keling.

    Gampang kanggo ngganti sirah keling miturut ukuran paku keling.

    Peningkatan spring kanggo nyetel kekuwatan narik keling.

    Kepala senapan paku keling baja, kuat lan awet. Pipa baja tanpa karet, kanthi kateguhan sing dhuwur lan kekuatan tarik sing gedhe.

  • Threaded Nut Insert Riveter Introduction

    Utas Utas Pasang Pambuka Riveter

    Gampang Dioperasikake, mung ngebor bolongan ing bahan kerjane, kumpul kacang keling sing cocog karo alat kasebut, lebokake menyang bolongan, rem banjur rampung. Utamane sampurna yen permukaan sing dipratelakake tipis banget supaya ora bisa disadap, utawa akses menyang sisih mburi diwatesi.

  • Single Hand Riveter Gun Introduction

    Pambuka Gun Riveter Tangan Single

    Konstruksi paduan kasar

    Rampung Awet

    Genggeman Cushioned Non-Slip

    Kunci Nangani Panyimpenan Gampang

    Genggeman ergonomis supaya gampang dioperasikake.