Pambuka Gun Riveter Tangan Single

Katrangan singkat:

Konstruksi paduan kasar

Rampung Awet

Genggeman Cushioned Non-Slip

Kunci Nangani Panyimpenan Gampang

Genggeman ergonomis supaya gampang dioperasikake.


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka

Konstruksi paduan kasar

Rampung Awet

Genggeman Cushioned Non-Slip

Kunci Nangani Panyimpenan Gampang

Genggeman ergonomis supaya gampang dioperasikake.

Parameter Teknis

Model Ora: YK201
Bahan: Aluminium Body / Pvc Handle Aluminium
Finishing permukaan: Awak ireng / gagang kuning; Rampung lukisan bubuk
Ukuran: 260mm
Standar: Standar Ekspor  

Fitur

Jinis Perusahaan Pabrikan
Kinerja: Ramah Lingkungan
Aplikasi: 1. kualitas dhuwur

2. 4 Noz Keling

3. Gampang Dioperasikake lan Awet

4. Digunakake ing riveting,

5. .2. Nozel Ф2.4 / 3.2 / 4.0 / 4.8mm

Sertifikasi: ISO9001
Merek dagang: YUKE utawa minangka panjaluk klien
Asal: WUXI China
QC (inspeksi nang endi wae)  Priksa mandhiri liwat produksi
Conto: Sampel gratis 

Kauntungan

Gun Riveter Tangan Kelas Profesional sing ditempa saka paduan baja karbon tempered kanthi suhu dhuwur, saengga bisa tahan nganti 70 kg bobote utawa kekuatan 700N. Diproduksi kanggo tahan ngalahake panggunaan terus lan dawa. Dilapisi anti-karat lan karat aluminium sing alus.

Piranti Produksi

Gun Riveter Tangan Kelas Profesional sing ditempa saka paduan baja karbon tempered kanthi suhu dhuwur, saengga bisa tahan nganti 70 kg bobote utawa kekuatan 700N. Diproduksi kanggo tahan ngalahake panggunaan terus lan dawa. Dilapisi anti-karat lan karat aluminium sing alus.

1.4
1.3
1.4
1.1
1.2

Pengepakan lan Transportasi

Transportasi: Liwat segara utawa Udhara
Ketentuan Pembayaran: L / C, T / T, Western Union

 

Pelabuhan: Shanghai, China 
Wektu Utama: 20 ~ 30 dina kerja
Paket: Kertu geser blister + Karton 

 

FAQ

Q1. Apa aku njaluk conto sampeyan?
A: Ya, yen sampeyan pengin entuk conto, hubungi kami tanpa ragu-ragu, sauntara sampeyan bisa entuk produk lan rega sing luwih kepenak.  

P2. Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: T / T 30% minangka setoran, lan 70% sadurunge dikirim. Kita bakal nuduhake foto produk lan paket sadurunge sampeyan mbayar saldo.

Q3 Kepiye babagan wektu pangiriman sampeyan?
A: Umume, butuh wektu 25 nganti 50 dina sawise nampa pambayaran sadurunge. Wektu pengiriman tartamtu gumantung karo item lan jumlahe pesenan sampeyan. 

P4: Kepiye nggawe bisnis dadi hubungan jangka panjang lan apik?
A: 1. Kita njaga kualitas lan rega sing kompetitif supaya pelanggan entuk bathi;
  2. Kita ngormati kabeh pelanggan minangka kanca lan kita kanthi tulus nindakake bisnis lan kekancan karo dheweke, ora preduli saka ngendi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan