Keling Wuta Khusus

  • Aluminum Seal End Blind Rivet

    Keling Wuta Segel Aluminium

    Paku kelapa buta banyu tahan banyu bermutu tinggi.

    Iki minangka pilihan sing murah lan tahan lama sing bisa digunakake ing titik las, sekrup, utawa baut, ora karat utawa korosi, luwih kuwat tinimbang paku keling aluminium.

  • Full Steel Seal End Blind Rivet

    Keling Wuta Seal Pungkasan Baja

    Keling waja pungkasan Seal Steel minangka rivet pengikat anyar. Ora mung duwe kaluwihan saka panggunaan sing trep, efisiensi dhuwur, swara kurang, lan bisa nyuda intensitas tenaga kerja, lsp.

    Iki nduweni karakteristik panyegelan sing apik kanggo potongan sing nyambung lan paku keling inti saka paku keling sing ora ana karat.

  • Full Aluminum Seal End Blind Rivet

    Keling Wuta Aluminium Seal Pungkasan

    Keling buta pungkasan Segel Aluminium minangka struktur tertutup, kaya inti inti paku keling inti tertutup kaca sing dikunci ing njero pucuk kuku, paku keling rampung, ditutup, inti paku keling narik pucuk pucuk ditarik kanthi pas ing njaba pojok bolongan, bolongan kanthi dipasang ditutup kanthi nyata kanggo urip, pucuk pucuk ora bisa menehi bocor, ora ana bocor.

  • Full Stainless Steel Seal End Blind Rivet

    Keling Wuta Baja Seal Pungkasan

    Rivet dirancang khusus kanggo instalasi manual. Dheweke bisa ditarik liwat bolongan panel utawa pigura ngisor. Iki digawe saka bahan elastomer lan duwe kateguhan sing apik. Dheweke bisa diinstal kanthi cepet sanajan ing kumpulan gangguan.

    Kabeh paku keling waja waja iku angel, nduweni kekuatan tarik sing dhuwur lan kekuatan geser sing dhuwur, lan ora karat.

  • Aluminum Peel End Blind Rivet

    Keling Wuta Pungkasan Aluminium

    Iki minangka jinis pengikat rivet anyar sing cocog banget kanggo paku keling. Iki bisa nuduhake kaluwihan unik ing papan sing cukup cilik utawa ing lingkungan tanpa bedhil paku utawa nggunakake senapan keling. Loro utawa luwih potongan sing bisa digayuh bisa dirampungake kanthi nutul mandrel kanthi obyek siji kayata palu.

  • Aluminum Multi-Grip Blind Rivet

    Keling Wuta Multi-Grip Aluminium

    Rivet multi-Grip duwe jangkoan genggeman sing jembar, mula paku keling biasane bisa ngganti 2 utawa 3 paku keling normal. Bisa nyuda inventaris lan ngira-ngira. Cocog kanggo aplikasi sing kekandelan materi beda-beda mbutuhake ukuran keling. Jangkoan genggeman sing jembar iki nambah fleksibilitas desain lan nyuda inventaris paku keling, sing bisa ngirit akeh dhuwit. Dheweke uga nampung bolongan gedhe banget lan tahan geter lan lembab.

  • Full Steel Multigrip Blind Rivet

    Keling Wuta Multigrip Lengkap

    Keling buta Multigrip Baja lengkap dirancang khusus kanggo aplikasi sing bahan kanthi kekandelan beda umume mbutuhake paku keling kanthi macem-macem ukuran.

    Fitur macem-macem genggeman sing menehi fleksibilitas kanggo macem-macem aplikasi. Dheweke uga bisa nyuda inventaris pakuat lan biaya kanthi njupuk rong utawa luwih ukuran paku keling "standar".

  • Full Steel High-strength Blind Rivet Inter-Lock

    Keluli Wuta Kuat Waja kebak Inter-Lock

    Keling buta waja Kekuwatan antar-kunci kebak yaiku struktur struktural, multi-genggeman, pengencang internal sing dhuwur sing dirancang kanggo nyediakake kekuatan nyukur lan tarik. Sistem kunci mekanik internal nyedhiyakake retensi 100% mandrel, segel tahan cuaca lan sendi tahan geter sing kuat.

  • Full Steel High-strength Blind Rivet Monobolt

    Monobolt Blind Rivet kekuatan Tinggi Steel

    Keling buta monobolt kekuatan dhuwur yaiku paku keling struktural kekuatan dhuwur kanthi rod pengunci lan ngisi bolongan positif kanggo aplikasi tugas abot. Paku keling buta Monobolt dirancang lan dikembangake kanggo nuntut aplikasi sing keamanan lan kinerja penting banget kanggo kabutuhan pelanggan.

  • Tri-Fold Blind Rivet

    Keling Wuta Tri-Fold

    Keling buta Tri-Fold mbentuk telung lashes ing sisih sirah nutup nalika nyetel. Lashes cetakan gedhe nyebarake gaya clamping sing digunakake kanthi rata lan alon-alon menyang bahan sing dipaku. Uga, lumahing amba saka lashes nglindhungi banget saka keling sing ditarik liwat bagean aplikasi sing alus, keropos utawa rapuh.

  • Structural Blind Rivet Hemlock Structural Blind Rivet

    Keling Wuta Keling Struktural Keling Wuta Struktural

    Kekuwatan tarik lan geser sing dhuwur.

    Nyenyet dhuwur.

    Sambungan kasebut pancen entheng.

    Akses sisih siji.

    Gabungan sing kuat lan berkualitas tinggi, tahan geter amarga kunci mandrel internal.