Keling Wuta Standar

  • Aluminum Steel Dome Head Blind Rivet

    Keling Wuta Kepala Dome Aluminium

    Keling buta kubah aluminium minangka jinis pengikat anyar sing kuat kanggo macem-macem aplikasi.

    Digawe saka paduan aluminium berkualitas tinggi, ora nate teyeng, tahan karat sing apik, kokoh, entheng, lan awet.

  • Full Steel Dome Head Blind Rivet

    Keling Wuta Kepala Dome Lengkap

    Paku keling iku permanen, pengikat non-Utas sing ngencengi obyek bebarengan. Dheweke kalebu endhas lan betis, sing deformasi karo alat kanggo nyekel paku keling ing panggonane. Keling buta uga duwe mandrel, sing mbantu nyisipake paku keling lan mandheg sawise dipasang.

  • Full Aluminum Dome Head Blind Rivet

    Keling Wuta Kepala Kubah Aluminium Lengkap

    Keling buta Dome Aluminium lengkap duwe plastisitas dhuwur, tahan lemes, lan angel lan kenthel. Gampang digunakake, tahan glossy lan lembab. Digunakake kanthi wiyar ing bidang konstruksi lan industri.

  • Dome Head Blind Rivet Stainless Steel

    Kepala Kubah Waja Rivet Stainless Steel

    Keling iki digawe saka Bahan Baja Tahan Karat Kualitas Tinggi sing minangka salah sawijining bentuk tahan korosi paling dhuwur, dadi luwih tahan suwe tinimbang perangkat keras liyane ing pasar saiki.

    Hardware kita kuwat banget lan migunani kanggo panggunaan njero ruangan lan ruangan. Paku keling tahan karat luwih unggul tinimbang baja biasa lan tahan karat banget ing aplikasi banyu uyah.

  • Aluminum Dome Head Blind Rivet With Large Head

    Keling Wuta Kubah Aluminium Kanthi Kepala Gedhe

    Produk iki minangka paku keling buta terbuka. Produk ora duwe bolongan. Kepala pucuk lengkap, Gamelan lan lurus. Efek riveting apik lan strukture kompak. Produk tahan karat, tahan karat lan awet. Nduweni macem-macem aplikasi.

  • Full Steel Dome Head Blind Rivet With Large Head

    Keling Wuta Kubah Bunder Kanthi Kepala Gedhe

    Produk paku keling buta kubah iki digawe saka waja. Bisa dadi luwih awet, luwih bebas kuatir, luwih fleksibel lan modis. Nduweni plastisitas dhuwur, tahan lemes, lan angel lan kenthel. Lan bisa ditrapake ing macem-macem lapangan.

  • Dome Head Blind Rivet With Colorful Painting

    Keling Kubah Wuta Karo Lukisan Werna-warni

    Nyedhiyakake kemampuan gabungan kanggo nyepetake produk sajrone dipasang nalika nambah tampilan. Salah sawijining cara kanggo nambah utawa ngatur tampilan keling yaiku nambah warna kanthi nglukis. Produk kita cocog kanggo macem-macem aplikasi sing warna ditambahake utawa dicocogake.

  • Aluminum CSK Head Blind Rivet

    Keling Wuta Kepala Aluminium CSK

    Produk kami apik banget ing gaweyan, gampang disimpen, lan kontrol kualitas kanthi ketat. Nduweni permukaan sing alus, tahan korosi, stres sing apik lan tekanan kuat.

  • Full Steel CSK Head Blind Rivet

    Keling Wuta CSK Kepala Baja Lengkap

    Kita minangka produsen profesional paku keling buta ing China, Produk apik banget kanggo kerjane, gampang diirit, lan bisa ngontrol kualitas. Nduweni permukaan sing alus, tahan korosi, stres sing apik lan tekanan kuat. Efek riveting apik lan strukture kompak.

  • Full Stainless Steel CSK Head Blind Rivet

    Keling Wuta CSK Kepala Stainless Steel

    Keling countersunk minangka bagean sing dirusak kanthi deformasi utawa sambungan interferensi dhewe. Kepala sekrup rampung utawa sebagian dicelupake menyang bagean sing gegandhengan. Struktur iki asring digunakake ing aplikasi sing lumahing rata lan Gamelan, kayata lumahing instrumen.