Aluminium Seal End Blind Rivet

Pedaran pondok:

Pabrik kualitas tahan cai Seal tungtung paku keling buta.

Éta mangrupikeun pilihan murah, awét anu tiasa dianggo pikeun gaganti las titik, sekrup, atanapi baut, moal karat atanapi korosi, langkung kuat tibatan paku keling aluminium.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

Pabrik kualitas tahan cai Seal tungtung paku keling buta.

Éta mangrupikeun pilihan murah, awét anu tiasa dianggo pikeun gaganti las titik, sekrup, atanapi baut, moal karat atanapi korosi, langkung kuat tibatan paku keling aluminium.

Parameter Téknis

Bahan: Batang Awak / Baja Aluminium
Panungtung permukaan: Polandia / Séng dilapis 
Diameter: 3.2mm, 4.0mm, 4.8mm, 6.4mm,(1/8, 5/32, 3 / 16,1 / 4)
Ngaropea: Disaluyukeun
Standar: IFI-114 sareng DIN 7337, GB. Non-standar 

Fitur

Jinis Perusahaan Pabrikan
Kinerja: Ramah Lingkungan
Aplikasi: AC, wadah, mobil, Industri.
Sertifikasi: ISO9001
Kapasitas Produksi: 200 Ton / bulan
Mérek dagang: YUKE
Asalna: WUXI Cina
Bahasa: Pangubaran, Rebites
QC (pamariksaan dimana-mana)  Pariksa diri ngalangkungan produksi

Kunaon Kami?

YUKE dikhususkeun dina paku keling buta, kacang keling, pengikat langkung ti 10 taun

Bantosan desain sareng dukungan rékayasa lengkep

Pabrik one stop kalebet sumber tina subkomponén sareng mitra hardware di luar negeri

Kami gaduh garis produksi lengkep kalebet mesin ngabentuk tiis, mesin Polandia, mesin perawatan, mesin perakitan, mesin uji, mesin pengepakan sareng sajabina.

Standar kontrol kualitas ketat ku departemen inspeksi anu mumpuni

• Terus ningkatkeun sareng ngamajukeun peralatan urang pikeun tetep kompetitif

• Tujuan utama kami nyaéta TOTAL CUSTOMER SATISFACTION bari ngagampangkeun padamelan anjeun gampang! 

1.2
1.4
1.1
1.3
2.3
2.1
2.2

Paking sareng Transportasi

Ngangkut: Ngaliwatan laut atanapi Ku hawa
Syarat pamayaran: L / C, T / T, Western Union

 

Palabuhan: Shanghai, Cina 
Waktos prosés : 15 ~ 20 Poé Gawe pikeun Wadah 20 '
Pakét: 1. Pangemasan ageung: 20-25kgs per karton.
2. Kotak warna leutik ,: kotak warna, kotak jandela, polybag, leuleuy. Pangemasan cangkang dobel atanapi sakumaha kabutuhan pelanggan.
3. Ragam dina kotak polybag atanapi plastik.
4

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali