Aluminium Steel Kubah Kepala Buta Keling

Pedaran pondok:

Keling buta kubah aluminium mangrupikeun jinis pengikat anu énggal, anyar pikeun rupa-rupa aplikasi.

Dijieunna tina paduan aluminium berkualitas tinggi, éta henteu pernah keyeng, gaduh résistansi korosi anu saé, éta kokoh, enteng, sareng awét.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

Keling buta kubah aluminium mangrupikeun jinis pengikat anu énggal, anyar pikeun rupa-rupa aplikasi.

Dijieunna tina paduan aluminium berkualitas tinggi, éta henteu pernah keyeng, gaduh résistansi korosi anu saé, éta kokoh, enteng, sareng awét.

Parameter Téknis

Bahan: Batang Awak / Baja Aluminium
Panungtung permukaan: Polandia / Séng dilapis 
Diameter: 3.2mm, 4.0mm, 4.8mm, 6.4mm,(1/8, 5/32, 3 / 16,1 / 4)
Ngaropea: Disaluyukeun
Standar: IFI-114 sareng DIN 7337, GB. Henteu baku 

Fitur

Jinis Perusahaan Pabrikan
Kinerja: Ramah Lingkungan
Aplikasi: Lift, konstruksi, hiasan, jati, industri.
Sertifikasi: ISO9001
Kapasitas Produksi: 500 Ton / Bulan
Mérek dagang: YUKE
Asalna: WUXI Cina
Bahasa: Pangubaran, Rebites
QC (pamariksaan dimana-mana) Pariksa diri ngalangkungan produksi

Parangkat Tés

2.3
2.1
2.2

Kauntungannana

1. pangalaman produksi Profesional.

YUKE RIVET dikhususkeun dina keling buta, kacang keling, pengikat langkung ti 10 taun.

2.sarana produksi lengkep

Kami gaduh hiji garis lengkep kalebet mesin ngabentuk tiis, mesin Polandia, mesin perawatan, mesin assembling, mesin uji, mesin pengepakan sareng sajabina.

3. Ketat nguji Prosedur.

 Mariksa bahan baku sateuacan ngahasilkeun.

 Pariksa produk Semi-réngsé salami produksi  

 Pariksa produk siap-siap

 Pariksa produksi massal sacara acak sateuacan pangiriman.

4. waktos pangiriman pondok.

Kami bakal ngajamin pangiriman 15 ~ 20 dinten kanggo hiji kontainer

Kami ogé bakal ngahasilkeun sababaraha pakuat dina saham.

5. Pakét

Kami nganggo paket standar ékspor sareng palét.

Label kaamanan ogé bakal seueur dianggo dina bungkus numutkeun kabutuhan klien.

6. Palayanan anu langkung saé.

Kerjasama jangka panjang nyaéta arah kami. Kami parantos ngekspor barang-barang kami ka Éropa, Amérika, Rusia, Wétan Tengah.

Kami bakal nuturkeun pasar sareng umpan balik ieu. Kami parantos nampi kiridit sareng kapercayaan anu saé.

Paking sareng Transportasi

Ngangkut: Ngaliwatan laut atanapi Ku hawa
Syarat pamayaran: L / C, T / T, Western Union

 

Palabuhan: Shanghai, Cina 
Waktos prosés : 15 ~ 20 Poé Gawe pikeun Wadah 20 '. 5 dinten upami gaduh saham.
Pakét: 1. Pangemasan ageung: 20-25kgs per karton)
2. kotak warna leutik ,, kotak warna laci 45 derajat, kotak jandela, polybag, leuleuy. Pangemasan cangkang dobel atanapi sakumaha kabutuhan pelanggan.
3. Ragam dina kotak polybag atanapi plastik.
10

Perkenalan Perusahaan

WUXI YUKE didirikeun taun 2007, Kami mangrupikeun produsen profesional keling buta sareng pengikat salami mangtaun-taun.

Kami gaduh sakumpulan lengkep manajemén sareng produksi sareng mastikeun produk sareng jasa anu saé.

Kami ngekspor barang-barang ka dunya sareng nampi kiridit anu saé. Kami netepkeun kerjasama jangka panjang sareng klien kami.

Samentawis éta kami ogé ngagabungkeun pamekaran R & D, Kami percanten urang tiasa nyandak produk anu langkung saé sareng jasa anu langkung saé pikeun klien kami. Kami tiasa nyandak pangalaman anu langkung wareg pikeun klien kami.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali