CSK Kepala Buka Akhir Keling Nut

Pedaran pondok:

Kami ngembangkeun sareng ngadamel kacang keling kanggo nyumponan kabutuhan ampir aplikasi naon waé. Insinyur R&D di-bumi sareng dukungan penjualan téknis narékahan pikeun ngahasilkeun produk pangsaéna pikeun sarat khusus anjeun.

Sirah CSK tungtung tungtung keling nut Idéal pikeun bahan anu langkung sesah, sabab tingkat bantalan anu ningkat ningkatkeun résistansi torsi, Cocog pikeun dianggo dina liang anu dibor atanapi ditinju


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

Kami ngembangkeun sareng ngadamel kacang keling kanggo nyumponan kabutuhan ampir aplikasi naon waé. Insinyur R&D di-bumi sareng dukungan penjualan téknis narékahan pikeun ngahasilkeun produk pangsaéna pikeun sarat khusus anjeun.

Sirah CSK tungtung tungtung keling nut Idéal pikeun bahan anu langkung sesah, sabab tingkat bantalan anu ningkat ningkatkeun résistansi torsi, Cocog pikeun dianggo dina liang anu dibor atanapi ditinju

Parameter Téknis

Bahan: Baja Karbon
Panungtung permukaan: Séng dilapis
Diameter: M3, M4, M5, M6, M8, M10
Sirah: Kepala CSK
Permukaan Awak: PLANIN SHANK
Standar: DIN / ANSI / JIS / GB 

Fitur

Jinis Perusahaan Pabrikan
Kinerja: Ramah Lingkungan
Aplikasi: Keling tubular nganggo utas.Dipaké dina jinis bahan nguseup salaku plastik, logam waja.
Sertifikasi: ISO9001
Kapasitas Produksi: 200 Ton / Bulan
Mérek dagang: YUKE
Asalna: WUXI Cina
QC (pamariksaan dimana-mana)  Pariksa diri ngalangkungan produksi
Sampel: Sampel gratis 

Paking sareng Transportasi

Ngangkut: Ngaliwatan laut atanapi Ku hawa
Syarat pamayaran: L / C, T / T, Western Union

 

Palabuhan: Shanghai, Cina 
Pakét: 1. Pangemasan ageung: 20-25kgs per karton)
2. Kotak warna leutik: kotak warna, kotak jandela, polybag, leuleuy. Pangemasan cangkang dobel atanapi sakumaha kabutuhan pelanggan.
3. Ragam dina kotak polybag atanapi plastik.

Kauntungan urang

1. Pabrikan: Kami pabrik Pabrikan, sareng gaduh saham ageung pikeun Keling Nut, Nut Insert, Blind Threaded Selapkeun.

2. Pangiriman Gancang: barang stock 3-7 dinten, barang sanés saham 10-15 dinten.

3. Sampel Gratis: Sadaya sampel gratis, sareng bakal dikirim ku kurir dina biaya kami.

4. Biaya Kurir Gratis: DHL, FedEx, UPS, atanapi TNT pikeun pilihan.

6

Balanja

7.1

Pamayaran

7.2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali