Sirah Datar Silindris Rivet Nut

Pedaran pondok:

Kacang keling tiasa masang pelat ipis anu sesah dipasang tina gigir, piring tambaga olahan permukaan hésé dilas pipa, baja tarik tinggi, logam sanés besi sareng produk résin. 

Fungsi: nyayogikeun épisién anu épisién, hemat biaya pikeun nempatkeun utas permanén sareng anu ditawan dina bahan ipis, Khususna cocog pikeun dianggo dina bahan anu ipis teuing pikeun nampung utas anu disadap.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

Kacang keling tiasa masang pelat ipis anu sesah dipasang tina gigir, piring tambaga olahan permukaan hésé dilas pipa, baja tarik tinggi, logam sanés besi sareng produk résin. 

Fungsi: nyayogikeun épisién anu épisién, hemat biaya pikeun nempatkeun utas permanén sareng anu ditawan dina bahan ipis, Khususna cocog pikeun dianggo dina bahan anu ipis teuing pikeun nampung utas anu disadap.

Parameter Téknis

Bahan: Baja Karbon
Panungtung permukaan: Séng dilapis
Diameter: M3, M4, M5, M6, M8, M10, M12.M14
Sirah: Sirah Datar
Permukaan Awak: Plank Shank
Standar: DIN / ANSI / JIS / GB 

Fitur

Jinis Perusahaan Pabrikan
Kinerja: Ramah Lingkungan
Aplikasi: Keling tubular nganggo utas.Dipaké dina jinis bahan nguseup salaku plastik, logam waja.
Sertifikasi: ISO9001
Kapasitas Produksi: 200 Ton / bulan
Mérek dagang: YUKE
Asalna: WUXI Cina
QC (pamariksaan dimana-mana)  Pariksa diri ngalangkungan produksi
Sampel: Sampel gratis 

Parabot Produksi

1.2
1.1
1.2
1.3

Paking sareng Transportasi

Ngangkut: Ngaliwatan laut atanapi Ku hawa
Syarat pamayaran: L / C, T / T, Western Union

 

Palabuhan: Shanghai, Cina 
Waktos prosés : 10 ~ 15 dinten damel, stock 5 dinten
Pakét: 1. Pangemasan ageung: 20-25kgs per karton)
2. Kotak warna leutik: kotak warna, kotak jandela, polybag, leuleuy. Pangemasan cangkang dobel atanapi sakumaha kabutuhan pelanggan.
3. Ragam dina kotak polybag atanapi plastik.

Pangalaman sareng pasar

Pabrik urang gaduh langkung ti 10year pangalaman damel dina nalungtik sareng ngajual. Produk ogé balayar di panjuru dunya, ngagaduhan seueur pujian ti konsumén.

Kauntungannana

Kami pabrik anu ngalaman.  

Kami gaduh seueur jinis kacang keling kanggo anjeun milih.

Kami tiasa ngarobih warna numutkeun kabutuhan anjeun. 

Urang tiasa ngalakukeun OEM & ODM.

1.1
1.2

Perkenalan Perusahaan

NAMA: WUXI YUKE Élmu Lingkungan & Téhnologi CO., LTD

WEB: WWW.YUKEFASTENER.COM

WWW.YUKERIVET.COM

MAIL: JIN@YUKEFASTENER.COM

SALE@YUKERIVET.COM

JIN801680@HOTMAIL.COM

TEL: 0086-510-66699951

FAX: 0086-510-66699951

MB: 13771485133


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali