Keling Kubah Kepala Pinuh Keling Buta Ku Sirah ageung

Pedaran pondok:

Produk paku keling buta kubah ieu didamel tina waja. Éta tiasa langkung awét, langkung hariwang, langkung fleksibel sareng langkung modis. Éta ngagaduhan plastisitas tinggi, résistansi kacapean anu saé, sareng heuras sareng kandel. Sareng tiasa dilarapkeun kana sagala rupa bidang.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

Produk paku keling buta kubah ieu didamel tina waja. Éta tiasa langkung awét, langkung hariwang, langkung fleksibel sareng langkung modis. Éta ngagaduhan plastisitas tinggi, résistansi kacapean anu saé, sareng heuras sareng kandel. Sareng tiasa dilarapkeun kana sagala rupa bidang.

Kami pabrik ageung pikeun pengikat di Cina, paku keling, kacang-kacangan, paku keling mangrupikeun produk utama kami.

Kami tiasa ngahasilkeun sababaraha jinis keling buta aluminium sareng ogé tiasa ngarobih barang sakumaha anu anjeun peryogikeun, kami hoyong nawiskeun harga anu langkung kalapa, sareng ngawangun kerjasama anu panjang sareng anjeun sareng waktos anjeun.

Parameter Téknis

Bahan: Awak Awak / Batang Baja 
Panungtung permukaan: Séng dilapis / Séng dilapis 
Diameter: 3.2mm, 4.0mm, 4.8mm, 6.4mm,(1/8, 5/32, 3 / 16,1 / 4)

Flange: 12/14/16

Ngaropea: Disaluyukeun
Standar: IFI-114 sareng DIN 7337, Non-standar 

Fitur

Jinis Perusahaan Pabrikan
Kinerja: Ramah Lingkungan
Aplikasi: Lift, konstruksi, hiasan, jati, industri.
Sertifikasi: ISO9001
Kapasitas Produksi: 500 Ton / Bulan
Mérek dagang: YUKE
Asalna: WUXI Cina
Bahasa: Pangubaran, Rebites
QC (pamariksaan dimana-mana) Pariksa diri ngalangkungan produksi

Kauntungannana

1. pangalaman produksi Profesional.

YUKE RIVET dikhususkeun dina keling buta, kacang keling, pengikat langkung ti 10 taun.

2.sarana produksi lengkep

Kami gaduh hiji garis lengkep kalebet mesin ngabentuk tiis, mesin Polandia, mesin perawatan, mesin assembling, mesin uji, mesin pengepakan sareng sajabina.

1.2
1.4
1.1
1.3

3. waktos pangiriman pondok.

Kami bakal ngajamin pangiriman 15 ~ 20 dinten kanggo hiji kontainer

Kami ogé bakal ngahasilkeun sababaraha pakuat dina saham.

4. Pakét

Kami nganggo bungkus standar sareng baki standar.

Labél kaamanan ogé bakal lega dipaké dina bungkusan nurutkeun sarat konsumén.

3.1
3.2
3.3
3.4
10

Perkenalan Perusahaan

Didirikeun taun 2007, Wuxi Yuke parantos janten produsen rivet buta sareng pengencang pikeun mangtaun-taun.

Kami ngagaduhan rupa-rupa manajemén sareng produksi pikeun mastikeun produk sareng jasa anu saé.

Produk kami diékspor ka sadaya penjuru dunya sareng gaduh reputasi anu saé. Kami ngagaduhan hubungan jangka panjang sareng konsumén urang.

Dina waktos anu sasarengan, kami ogé ngagabungkeun panilitian sareng pamekaran, kami yakin yén kami tiasa nyandak produk anu langkung saé sareng jasa anu langkung saé pikeun konsumén kami. Urang tiasa nyangking pangalaman anu langkung nyugemakeun ka palanggan urang.

1.1
1.2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali