Open End Flat Head Knurled Awak Buta Keling Kacang

Pedaran pondok:

Nutsert ieu nyayogikeun kakuatan anu langkung ageung dina liang anu ditinju sareng dibor. Awak anu dikurilingan nyayogikeun résistansi langkung luhur pikeun muter kaluar nalika dipasang dina bahan lemes.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

Nutsert ieu nyayogikeun kakuatan anu langkung ageung dina liang anu ditinju sareng dibor. Awak anu dikurilingan nyayogikeun résistansi langkung luhur pikeun muter kaluar nalika dipasang dina bahan lemes.

Parameter Téknis

Bahan: Baja Karbon
Panungtung permukaan: Séng dilapis
Diameter: M3, M4, M5, M6, M8, M10
Sirah: Sirah Datar
Permukaan Awak: Knurled Shank
Standar: DIN / ANSI / JIS / GB 

Fitur

Jinis Perusahaan Pabrikan
Kinerja: Ramah Lingkungan
Aplikasi: Keling tubular nganggo utas.Dipaké dina jinis bahan nguseup salaku plastik, logam waja.
Sertifikasi: ISO9001
Kapasitas Produksi: 200 Ton / Bulan
Mérek dagang: YUKE
Asalna: WUXI Cina
QC (pamariksaan dimana-mana)  Pariksa diri ngalangkungan produksi
Sampel: Sampel gratis 

Paking sareng Transportasi

Ngangkut: Ngaliwatan laut atanapi Ku hawa
Syarat pamayaran: L / C, T / T, Western Union

 

Palabuhan: Shanghai, Cina 
Waktos prosés : 10 ~ 15 dinten damel, stock 5 dinten
Pakét: 1. Pangemasan ageung: 20-25kgs per karton)
2. Kotak warna leutik: kotak warna, kotak jandela, polybag, leuleuy. Pangemasan cangkang dobel atanapi sakumaha kabutuhan pelanggan.
3. Ragam dina kotak polybag atanapi plastik.
4

Pamastian kualitas

Ngaudit kontrak ketat ngalibetkeun sadaya departemén pikeun mastikeun kamungkinan unggal tatanan.

Desain prosés sareng validasi sateuacan seueur produksi.

Kontrol ketat dina sadaya bahan baku sareng bantu, Sadaya bahan baku ngahontal tingkat maju dunya.

Pamariksaan di tempat pikeun sadaya prosés, rékaman pamariksaan tiasa dilacak salami 3 taun.

100% pamariksaan produk réngsé sateuacan kintun.

Alat uji coba sareng pamariksaan anu canggih

Latihan rutin pikeun staf pamariksaan.

1.2
1.4
1.1
1.3
2.3
2.1
2.2

FAQ

1. Q: Naha anjeun pabrik, perusahaan dagang atanapi pihak katilu?
A: Kami pabrik, sareng kami parantos ngawangun perusahaan urang ti saprak 2007.

2. Q: Kumaha carana abdi tiasa ka pabrik anjeun?
A: Pabrik urang caket Bandara sh Shanghai, urang tiasa ngajemput anjeun di bandara.

3. P: Upami kuring kedah cicing di tempat anjeun sababaraha dinten, naha mungkin pikeun mesen hotél pikeun kuring?
A: Étas salawasna pelesir kuring, jasa booking hotél sayogi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali