Keling Nut Countersunk Knurled Open End pedaran

Pedaran pondok:

YUKE mangrupikeun Pabrikan pabrik profesional Cina sareng Pasokan sababaraha Rivet Nut.

Kisaran éksténsif kami Steel Round Body Countersunk Knurled Rivet Nuts sampurna pikeun rupa-rupa aplikasi.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

YUKE mangrupikeun Pabrikan pabrik profesional Cina sareng Pasokan sababaraha Rivet Nut.

Kisaran éksténsif kami Steel Round Body Countersunk Knurled Rivet Nuts sampurna pikeun rupa-rupa aplikasi. 

Parameter Téknis

Bahan: Baja Karbon
Panungtung permukaan: Séng dilapis
Diameter: M3, M4, M5, M6, M8, M10
Sirah: Csk Kepala
Permukaan Awak: Knurled Shank
Standar: DIN / ANSI / JIS / GB 
9

Fitur

Jinis Perusahaan Pabrikan
Kinerja: Ramah Lingkungan
Aplikasi: Keling tubular nganggo utas.Dipaké dina jinis bahan nguseup salaku plastik, logam waja.
Sertifikasi: ISO9001
Kapasitas Produksi: 200 Ton / Bulan
Mérek dagang: YUKE
Asalna: WUXI Cina
QC (pamariksaan dimana-mana)  Pariksa diri ngalangkungan produksi
Sampel: Sampel gratis 

Parangkat Tés Produksi

1.2
1.4
1.1
1.3
2.3
2.1
2.2

Kauntungannana:

1. Seueur produk: Sagala jinis kacang keling tiasa disayogikeun.

2. Layanan Alus: Kami ngubaran klien dina manajemén anu jujur ​​sareng tulus pisan nyaéta misi luhur kami.

3. Kualitas Anu Saé: Kami gaduh sistem kontrol kualitas anu ketat. Reputasi anu saé di pasar.

4. OEM Ditarima: Urang tiasa ngahasilkeun sakumaha per gambar anjeun atanapi sampel.

Pangiriman 5.Pendek: Urang gaduh saham ageung, 5 dinten kanggo barang stok, 10-15 dinten kanggo produksi.

6. Lemah MOQ: Éta tiasa minuhan bisnis anjeun pisan. 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali