Riveter Gun

  • Double Core Pulling Hand Riveter Introduction

    Ganda Core Narik Perkenalan Riveter Perkenalan

    Dipaké sacara lega pikeun narik rivet pikeun bumi sareng pabrik.

    Cekelan panjang tambahan mastikeun ngungkit unggulan nalika narik rivet.

    Gampang ngarobih sirah rivet numutkeun ukuran keling.

    Cinyusu ningkat pikeun nyaluyukeun gaya tarik narik keling.

    Kepala gun keling baja matak, kokoh sareng awét. Pipa baja tanpa kabel, kalayan kateguhan anu luhur sareng kakuatan tarik anu gedé.

  • Threaded Nut Insert Riveter Introduction

    Threaded Nut Selapkeun Perkenalan Riveter

    Gampang Dioperasikeun, kantun bor liang dina bahan padamelan, kumpulkeun kacang keling anu pas kana alat, lebetkeun kana liang, peres teras kumplit. Utamana sampurna nalika permukaan anu diperhatoskeun ipis teuing kanggo disadap, atanapi aksés ka tukangna diwatesan.

  • Single Hand Riveter Gun Introduction

    Perkenalan Riveter Gun Tunggal

    Konstruksi paduan kasar

    Bérés awét

    Pakem Pakem Non-Slip Cushioned

    Konci Nanganan Panyimpenan Gampang

    Pakem ergonomis pikeun operasi gampang.