Keling Buta Husus

  • Aluminum Seal End Blind Rivet

    Aluminium Seal End Blind Rivet

    Pabrik kualitas tahan cai Seal tungtung paku keling buta.

    Éta mangrupikeun pilihan murah, awét anu tiasa dianggo pikeun gaganti las titik, sekrup, atanapi baut, moal karat atanapi korosi, langkung kuat tibatan paku keling aluminium.

  • Full Steel Seal End Blind Rivet

    Keling Baja Seal Tungtung Keling Buta

    Keling Baja tungtung Seal buta nyaéta keling buta pengikat anyar. Éta henteu ngan ukur ngagaduhan kaunggulan panggunaan anu merenah, épisiensi tinggi, low noise, sareng tiasa ngirangan intensitas tanaga gawé, jst.

    Éta ngagaduhan ciri sealing anu saé tina potongan anu nyambungkeun sareng riveting inti tina keling buta tanpa karat.

  • Full Aluminum Seal End Blind Rivet

    Pinuh Aluminium Seal Ahir Buta Keling

    Keling buta tungtung Aluminium Seal mangrupikeun struktur anu tertutup, sapertos gelas inti inti anu ditarik teras-teras sirah inti dikonci dina jero sirah paku, paku keling ditarik, dibungkus, inti narik rivets sirah buntut kuku ditarik ku pas luar ujung liang, liang ku pas lengkep ditutup pikeun hirup, sirah kuku tiasa ngajamin teu aya kabocoran, teu aya kabocoran.

  • Full Stainless Steel Seal End Blind Rivet

    Pinuh Stainless Steel Seal Tungtung Buta Keling

    Keling dirancang khusus pikeun pamasangan manual. Éta tiasa ditarik ngaliwatan liang panél atanapi underframe. Éta didamel tina bahan elastomer sareng gaduh kateguhan anu saé. Éta tiasa dipasang gancang bahkan dina rakitan gangguan.

    Sadaya rivet buta stainless steel heuras, gaduh kakuatan tarik tinggi sareng kakuatan geser tinggi, sareng henteu pernah keyeng.

  • Aluminum Peel End Blind Rivet

    Aluminium mesék tungtung buta keling

    Mangrupikeun jinis pengikat rivet anu énggal anu merenah pisan pikeun keling. Éta tiasa nunjukkeun kaunggulan unikna dina rohangan anu kawilang leutik atanapi di lingkungan tanpa gun keling atanapi panggunaan gun rivet. Dua atanapi langkung potongan anu tiasa disambungkeun tiasa diukur sacara berhasil ku cara ngetok mandrel ku hiji obyék sapertos palu.

  • Aluminum Multi-Grip Blind Rivet

    Aluminium Multi-Pakem Keling Buta

    Keling multi-Pakem gaduh jangkauan cekelan anu lega, janten keling biasana tiasa ngagentos 2 atanapi 3 paku keling normal. Tiasa ngirangan inventarisasi sareng tebak padamelan. Éta cocog pikeun aplikasi anu kandelna bahan anu béda biasana meryogikeun sababaraha ukuran keling. Jangkauan cekelan anu lega ieu ningkatkeun fleksibilitas desain sareng ngirangan inventarisasi keling, anu tiasa ngahémat seueur artos. Éta ogé nampung liang anu ageung sareng tahan ka geter sareng kalembaban.

  • Full Steel Multigrip Blind Rivet

    Keling buta Multigrip buta siki

    Keling buta Multigrip lengkep Steel dirancang khusus pikeun aplikasi dimana bahan anu kandelna béda-béda umumna meryogikeun pakuat dina sababaraha ukuran.

    Éta ngagaduhan rupa-rupa cengkraman anu masihan aranjeunna fleksibilitas pikeun sababaraha aplikasi. Éta ogé tiasa ngirangan inventarisasi rivet sareng biaya ku cara nyokot tempat dua atanapi langkung ukuran pakuat "standar".

  • Full Steel High-strength Blind Rivet Inter-Lock

    Pinuh Steel-kakuatan tinggi Buta Keling Inter-Lock

    Antar-konci pinuh Steel pakuat buta pakuat kakuatan tinggi struktural, multi-cengkraman, penguncian penguncian internal anu dirancang pikeun nyayogikeun kakuatan geser sareng kakuatan tarik maksimum. Sistem konci mékanis internal nyayogikeun 100% ingetan mandrel, segel tahan cuaca sareng gabungan tahan geter anu kuat.

  • Full Steel High-strength Blind Rivet Monobolt

    Pinuh Steel-kakuatan tinggi Buta Keling Monobolt

    Keling buta monobolt kakuatan tinggi mangrupikeun paku keling buta struktural kakuatan tinggi sareng batang pangonci sareng keusikan liang positip pikeun aplikasi tugas beurat. Keling buta monobolt didesain sareng dikembangkeun pikeun aplikasi anu nungtut dimana kaamanan sareng kinerja penting pikeun kabutuhan pelanggan.

  • Tri-Fold Blind Rivet

    Keling Buta Tri-Melu

    Keling buta Tri-Fold ngabentuk tilu bulu mata pers dina sisi sirah anu nutup nalika netepkeun. The bulu mata kapang ageung ngadistribusikaeun gaya clamping exerted merata sareng lembut kana bahan riveted. Ogé, permukaan anu ageung tina bulu mata nawiskeun panyalindungan anu hadé ngalawan pakuat anu ditarik ngaliwatan bagian aplikasi anu lemes, porous atanapi rapuh.

  • Structural Blind Rivet Hemlock Structural Blind Rivet

    Struktural Blive Rivet Hemlock Struktural Blive Rivet

    Kuat tarik sareng kakuatan geser.

    Ketang anu luhur.

    Sendi anu lengkep watertight.

    Aksés hiji-sisi.

    Teguh sareng kualitas luhur gabungan, tahan geter kusabab ngonci mandrel internal na.