Keling Buta Standar

  • Aluminum Steel Dome Head Blind Rivet

    Aluminium Steel Kubah Kepala Buta Keling

    Keling buta kubah aluminium mangrupikeun jinis pengikat anu énggal, anyar pikeun rupa-rupa aplikasi.

    Dijieunna tina paduan aluminium berkualitas tinggi, éta henteu pernah keyeng, gaduh résistansi korosi anu saé, éta kokoh, enteng, sareng awét.

  • Full Steel Dome Head Blind Rivet

    Pinuh Steel Kubah Kepala Buta Keling

    Keling nyaéta permanén, pengikat non-Utas anu nyepetkeun objék babarengan. Éta diwangun ku sirah sareng batang, anu cacad ku alat pikeun nahan pakuat dina tempatna. Keling buta ogé ngagaduhan mandrel, anu ngabantosan ngalebetkeun pakuat sareng rusak saatos sisipan.

  • Full Aluminum Dome Head Blind Rivet

    Keling Aluminium Kubah Kepala Buta Keling

    Keling Aluminium Kubah sirah lengkep rivet ngagaduhan plastisitas tinggi, résistansi kacapean anu alus, sareng heuras sareng kandel. Gampang dianggo, herang sareng tahan uap. Dianggo sacara luas dina bidang konstruksi sareng industri.

  • Dome Head Blind Rivet Stainless Steel

    Kubah Kepala Buta Keling Stainless Steel

    Keling ieu didamel tina Kualitas Baja tahan karat anu mangrupikeun salah sahiji bentuk résistansi korosi pangluhurna, ngajantenkeun langkung lami langkung lami tibatan perangkat keras anu aya di pasar ayeuna.

    Hardware urang kuat pisan sareng saé pikeun dianggo di jero ruangan sareng di luar ruangan. Keling stainless langkung unggul tibatan baja biasa sareng nyayogikeun résistansi karat anu hadé dina aplikasi cai uyah.

  • Aluminum Dome Head Blind Rivet With Large Head

    Aluminium Kubah Kepala Keling Buta Kalayan Kepala ageung

    Produk ieu mangrupikeun rivet buta tungtung kabuka. Produk kami henteu aya burrs. Sirah kuku lengkep, lemes sareng lempeng. Pangaruh riveting anu saé sareng strukturna kompak. Produk tahan korosi, tahan karat sareng awét. Éta ngagaduhan seueur aplikasi.

  • Full Steel Dome Head Blind Rivet With Large Head

    Keling Kubah Kepala Pinuh Keling Buta Ku Sirah ageung

    Produk paku keling buta kubah ieu didamel tina waja. Éta tiasa langkung awét, langkung hariwang, langkung fleksibel sareng langkung modis. Éta ngagaduhan plastisitas tinggi, résistansi kacapean anu hadé, sareng heuras sareng kandel. Sareng tiasa dilarapkeun kana sagala rupa bidang.

  • Dome Head Blind Rivet With Colorful Painting

    Kubah Kepala Kaping Buta Kalayan Lukisan Warni

    Éta nyayogikeun kamampuan gabungan pikeun nyepetkeun produk salami dirakit bari ningkatkeun penampilanana. Salah sahiji cara pikeun ningkatkeun atanapi ngarobih tampilan keling nyaéta nambihan warna ku ngalukis. Produk kami cocog pikeun rupa-rupa aplikasi dimana warna ditambihan atanapi dicocogkeun.

  • Aluminum CSK Head Blind Rivet

    Keling Aluminium CSK Kepala Buta Keling

    Produk kami indah di damel, gampang disimpen, sareng ketat ngadalikeun kualitas. Éta ngagaduhan permukaan anu lancar, résistansi korosi, setrés anu saé sareng tekanan anu kuat.

  • Full Steel CSK Head Blind Rivet

    Keling lengkep CSK Kepala Buta Keling

    Kami pamimpin produsén profesional rivets buta di Cina, Produk kami anu indah di damel, gampang ngahemat, sareng ketat ngadalikeun kualitas. Éta ngagaduhan permukaan anu lancar, résistansi korosi, setrés anu saé sareng tekanan anu kuat. Pangaruh riveting anu saé sareng strukturna kompak.

  • Full Stainless Steel CSK Head Blind Rivet

    Keling stainless steel CSK Kepala buta total

    Keling countersunk mangrupikeun bagian anu rivet ku deformasi atanapi koneksi interupsi nyalira. Kepala sekrup lengkep atanapi sawaréh ditelepkeun kana potongan anu nyambung. Struktur ieu sering dianggo dina aplikasi anu permukaanna rata sareng rata, sapertos permukaan instruménna.