Pambuka Riveter Tangan Inti Ganda

Katrangan singkat:

Digunakake kanthi umum kanggo narik paku keling kanggo omah lan pabrik.

Nangani dawa ekstra njamin pengaruh banget nalika narik paku keling.

Gampang kanggo ngganti sirah keling miturut ukuran paku keling.

Peningkatan spring kanggo nyetel kekuwatan narik keling.

Kepala senapan paku keling baja, kuat lan awet. Pipa baja tanpa karet, kanthi kateguhan sing dhuwur lan kekuatan tarik sing gedhe.


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka

Digunakake kanthi umum kanggo narik paku keling kanggo omah lan pabrik.

Nangani dawa ekstra njamin pengaruh banget nalika narik paku keling.

Gampang kanggo ngganti sirah keling miturut ukuran paku keling.

Peningkatan spring kanggo nyetel kekuwatan narik keling.

Kepala senapan paku keling baja, kuat lan awet. Pipa baja tanpa karet, kanthi kateguhan sing dhuwur lan kekuatan tarik sing gedhe.

Parameter Teknis

Model Ora: YK202
Bahan: Paduan aluminium utawa awak baja cor / Pegangan Pvc
Finishing permukaan: Seng dilapisi / Pvc gagang
Ukuran: 355mm
Standar: Standar Ekspor  

Fitur

Jinis Perusahaan Pabrikan
Kinerja: Ramah Lingkungan
Aplikasi: 1. kualitas dhuwur

2. Novel Keling

3. Gampang Dioperasine lan Awet

4. Digunakake ing riveting,

5. .2. Nozel Ф3.2 / 4.0 / 4.8mm

Sertifikasi: ISO9001
Merek dagang: YUKE utawa minangka panjaluk klien
Asal: WUXI China
QC (inspeksi nang endi wae)  Priksa mandhiri liwat produksi
Conto: Sampel gratis 

 

Kontrol Kualitas

1. Priksa bahan baku sadurunge ngasilake.

2. Priksa siji-siji sadurunge dirakit

3. Priksa siji-siji sajrone produksi

4. Duwe pengawasan acak sadurunge dikirim.

2.3
2.1
2.2

Pengepakan lan Transportasi

Transportasi: Liwat segara utawa Udhara
Ketentuan Pembayaran: L / C, T / T, Western Union

 

Pelabuhan: Shanghai, China 
Wektu Utama: 20 ~ 30 dina kerja
Paket: Kertu geser blister + Karton 

Layanan Kita

1. Kualitas apik lan rega kompetitif.

2. Ragam produk sing bisa dipilih.

3. Nampa pesanan sampel sadurunge pesanan massal.

4. OEM / ODM kasedhiya.

5. Balesan cepet lan efisien sajrone 24 jam layanan online.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan