Keling Wuta Kepala Kubah Aluminium Lengkap

Katrangan singkat:

Keling buta Dome Aluminium lengkap duwe plastisitas dhuwur, tahan lemes, lan angel lan kenthel. Gampang digunakake, tahan glossy lan lembab. Digunakake kanthi wiyar ing bidang konstruksi lan industri.


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka

Keling buta Dome Aluminium lengkap duwe plastisitas dhuwur, tahan lemes, lan angel lan kenthel. Gampang digunakake, tahan glossy lan lembab. Digunakake kanthi wiyar ing bidang konstruksi lan industri.

Parameter Teknis

Bahan: Batang Aluminium / Batang Aluminium
Finishing permukaan: Polandia / Polandia 
Diameteripun: 3.2mm, 4.0mm, 4.8mm, 6.4mm,(1/8, 5/32, 3 / 16,1 / 4)
Disesuaikan: Disesuaikan
Standar: IFI-114 lan DIN 7337, GB. Ora standar 

Fitur

Jinis Perusahaan Pabrikan
Kinerja: Ramah Lingkungan
Aplikasi: Lift, konstruksi, dekorasi, mebel, industri.
Sertifikasi: ISO9001
Kapasitas Produksi: 500 Ton / Wulan
Merek dagang: YUKE
Asal: WUXI China
Basa: Remaches, Rebites
QC (inspeksi nang endi wae)  Priksa mandhiri liwat produksi

Kauntungan

1. Pengalaman produksi profesional

YUKE nduweni macem-macem produk, inventaris sing cukup, pengiriman cepet lan kerja sama sing stabil.

2. fasilitas produksi lengkap

Kita duwe lini produksi sing lengkap, kalebu mesin pembentuk kadhemen, mesin polesan, mesin pemroses, mesin perakitan, mesin pengujian, mesin kemasan lan sapanunggalane.

1.2
1.4
1.1
1.3

3. Layanan sing luwih apik.

Kerjasama jangka panjang minangka arahan. Kita wis ngekspor produk menyang Eropa, USA, Rusia, Timur Tengah.

Kita bakal fokus ing pasar lan umpan balik iki. Kita wis entuk reputasi lan kepercayaan sing apik.

Pengepakan lan Transportasi

Transportasi: Liwat segara utawa Udhara
Ketentuan Pembayaran: L / C, T / T, Western Union

 

Pelabuhan: Shanghai, China 
Wektu Utama: 15 ~ 20 Dina Pakaryan Kanggo Wadhah 20 '. 5 dina yen duwe stok.
Paket: 1. Kemasan akeh: 20-25kgs saben karton)
2. Kothak warna cilik ,, kothak warna laci 45 derajat, kothak jendhela, polybag, blister. Kemasan cangkang dobel utawa minangka kabutuhan klien.
3. Macem-macem ing polybag utawa kothak plastik.
01

Pambuka Perusahaan

WUXI YUKE minangka produsen rivet lan pengikat wuta profesional kanthi pengalaman luwih saka sepuluh taun.

Kita duwe macem-macem manajemen lan produksi kanggo njamin produk lan layanan berkualitas tinggi.

Produk kita diekspor menyang kabeh bagean ing jagad iki lan duwe reputasi apik.

Kita yakin manawa bisa nggawa produk sing luwih apik lan layanan sing luwih apik kanggo para pelanggan.

1.1
1.2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan