Keling Wuta Kepala Dome Lengkap

Katrangan singkat:

Paku keling iku permanen, pengikat non-Utas sing ngencengi obyek bebarengan. Dheweke kalebu endhas lan betis, sing deformasi karo alat kanggo nyekel paku keling ing panggonane. Keling buta uga duwe mandrel, sing mbantu nyisipake paku keling lan mandheg sawise dipasang.


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka

Paku keling iku permanen, pengikat non-Utas sing ngencengi obyek bebarengan. Dheweke kalebu endhas lan betis, sing deformasi karo alat kanggo nyekel paku keling ing panggonane. Keling buta uga duwe mandrel, sing mbantu nyisipake paku keling lan mandheg sawise dipasang.

Keling buta kepala Dome Bulat lengkap yaiku link logam kanthi struktur unik lan kekuatan paku keling sing dhuwur, lan kalebu bagean pengikat anyar. Iki nduweni kekuatan tarik utawa geser.

Parameter Teknis

Bahan: Batang Awak / Batang Baja
Finishing permukaan: Dilapisi seng / dilapisi seng 
Diameteripun: 3.2mm, 4.0mm, 4.8mm, 6.4mm,(1/8, 5/32, 3 / 16,1 / 4)
Disesuaikan: Disesuaikan
Standar: IFI-114 lan DIN 7337, GB. Ora standar 

Rincian Dome Head Blind Rivet

1.Jenise Perusahaan: Produsen

2. Kinerja: Ramah Lingkungan

3. Aplikasi: Lift, konstruksi, dekorasi, mebel, industri.

4. Sertifikasi: ISO9001

5. Kapasitas Produksi: 500 Ton / Wulan

6. Merek dagang: YUKE

7. Asal: WUXI, China

8. Basa: Remedi, Rebites

9.QC (inspeksi ing endi wae) Priksa dhewe liwat produksi

Kaluwihan

1. Bisa nganggo bahan sing alus. nyedhiyakake permukaan bantalan sing luwih gedhe kanggo pengikat.

2. Nyedhiyakake permukaan bantalan sing luwih gedhe kanggo nyikat bahan madhep alus lan rapuh lan bolongan madhep gedhe banget.

3. Peningkatan diameter flange nglindhungi integritas aplikasi.

Pengepakan lan Transportasi

Transportasi: Liwat segara utawa Udhara
Ketentuan Pembayaran: L / C, T / T, Western Union

 

Pelabuhan: Shanghai, China 
Wektu Utama: 15 ~ 20 Dina Pakaryan Kanggo Wadhah 20 '. 5 dina yen duwe stok.
Paket: 1. Kemasan akeh: 20-25kgs saben karton)
2. Kothak warna cilik ,, kothak warna laci 45 derajat, kothak jendhela, polybag, blister. Kemasan cangkang dobel utawa minangka kabutuhan klien.
3. Macem-macem ing polybag utawa kothak plastik.
01
10

Layanan Kita

1.Kami minangka pabrik, saengga kita bisa independen ing produksi produk, kapan wae, ing endi wae, kita bisa nyedhiyakake barang kanggo sampeyan kanthi tepat wektu.

2. Sajrone rega pabrik, sampeyan bisa ngirit akeh dhuwit kanggo tuku barang liyane.

3. Kualitas dijamin, kita duwe kabeh peralatan inspeksi.

4. Kunjungan pabrik disambut kanthi anget, sawise kabeh, ndeleng wis precaya.

5. Sampel bisa ditawakake kanthi gratis.

6. Liwat 10 taun pengalaman ngasilake, buruh profesional, reputasi sing luar biasa nggawe kita njaga kelas siji.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan