Produkte të reja

 • Rivet Nuts threaded Inserts

  Futjet e filetuara me arra gozhdë

  Ky ndarje arre siguron forcë të shtuar në vrimat e shpuara dhe të shpuara. Trupi i thurur siguron një rezistencë më të lartë ndaj rrotullimit kur instalohet në materiale të buta.

 • Stainless steel closed end rivets

  Thumba të mbyllura të mbyllura prej çeliku inox

  Thumba e mbyllur e mbyllur është një lloj i ri i fiksimit të gozhdës së verbër. Thumba e mbyllur jo vetëm që ka karakteristikat e përdorimit të lehtë, efikasitetit të lartë, zhurmës së ulët, zvogëlimit të intensitetit të punës dhe kështu me radhë, por gjithashtu ka karakteristikat e performancës së mirë të mbylljes së lidhësit dhe pa ndryshk në bërthamën e gozhdës së gozhdës së mbyllur pas ribatimit .

 • Closed End Aluminum Rivets with Steel Mandrel

  Thumba të mbyllura të aluminit me thikë çeliku

  Thumba e mbyllur e mbyllur është një lloj i ri i fiksimit të gozhdës së verbër. Thumba e mbyllur jo vetëm që ka karakteristikat e përdorimit të lehtë, efikasitetit të lartë, zhurmës së ulët, zvogëlimit të intensitetit të punës dhe kështu me radhë, por gjithashtu ka karakteristikat e performancës së mirë të mbylljes së lidhësit dhe pa ndryshk në bërthamën e gozhdës së gozhdës së mbyllur pas ribatimit .

 • Countersunk Open End Blind POP Rivets

  Thumba të mbyllura të mbyllura të gozhdave POP

  Parametrat teknikë Artikulli: Mbërthecka e mbyllur e mbyllur Blind gozhdë POP Materiali: Alumini .Çelik. Finsh çelik i pandryshkshëm: Paketimi polonisht .zinkuar: paketim kuti, paketim pjesa më e madhe .ose paketim i vogël. Fjalët kyçe: Thumba të mbyllura të mbyllura me gozhdë të mbyllura POP Marka: Paketa YUKE & ngarkim Bashkëpunimi shkencor dhe teknologjik mjedisor Wuxi yuke., Ltd, është prodhues profesional i gozhdës së verbër, gozhdës së verbër të lirë, gozhdës standarde të verbër, gozhdës speciale të verbër.
 • Closed End Sealed Blind Pop Rivets

  Thumba të mbyllura të mbyllura gozhda pop të mbyllura

  Thumba e mbyllur e mbyllur e verbër është një lloj i ri i fiksimit të gozhdës së verbër. Thumba e mbyllur jo vetëm që ka karakteristikat e përdorimit të lehtë, efikasitetit të lartë, zhurmës së ulët, zvogëlimit të intensitetit të punës dhe kështu me radhë, por gjithashtu ka karakteristikat e performancës së mirë të mbylljes së lidhësit dhe pa ndryshk në bërthamën e gozhdës së gozhdës së mbyllur pas ribatimit .

 • Steel Button Head Blind Rivet

  Butoni i çelikut gozhdë e verbër

  Thumba përmban një mëngë gozhdë cilindrike që ka një kokë të parafabrikuar të zgjeruar në mënyrë radiale në njërin skaj; Një kolonë thelbësore që përmban kokën dhe një kolonë thelbësore me një qafë të thyer lehtësisht larg kokës.

 • Aluminum Tri Fold Blind Rivets

  Thumba të verbra alumini Tri Fold

  Thumba Tri Bulb janë një lloj i veçantë gozhdë. Ata shpesh janë referuar si thumba që shpërthejnë për shkak të mënyrës së zgjerimit të tyre, dhe gjithashtu thumba tri tite, tite llambash dhe olimpike. Këto gozhda kanë tre vrima të prera në trupin e gozhdës. Ata janë instaluar shumë si një gozhdë pop, duke përdorur një gozhdë për të tërhequr mandrinën drejt kapelës.