Ganda Core Narik Perkenalan Riveter Perkenalan

Pedaran pondok:

Dipaké sacara lega pikeun narik rivet pikeun bumi sareng pabrik.

Cekelan panjang tambahan mastikeun ngungkit unggulan nalika narik rivet.

Gampang ngarobih sirah rivet numutkeun ukuran keling.

Cinyusu ningkat pikeun nyaluyukeun gaya tarik narik keling.

Kepala gun keling baja matak, kokoh sareng awét. Pipa baja tanpa kabel, kalayan kateguhan anu luhur sareng kakuatan tarik anu gedé.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

Dipaké sacara lega pikeun narik rivet pikeun bumi sareng pabrik.

Cekelan panjang tambahan mastikeun ngungkit unggulan nalika narik rivet.

Gampang ngarobih sirah rivet numutkeun ukuran keling.

Cinyusu ningkat pikeun nyaluyukeun gaya tarik narik keling.

Kepala gun keling baja matak, kokoh sareng awét. Pipa baja tanpa kabel, kalayan kateguhan anu luhur sareng kakuatan tarik anu gedé.

Parameter Téknis

Modél No. YK202
Bahan: Alloy aluminium atanapi awak waja matak / Pvc Pakem
Panungtung permukaan: Séng dilapis / Pvc gagang
Ukuran: 355mm
Standar: Standar Ékspor  

Fitur

Jinis Perusahaan Pabrikan
Kinerja: Ramah Lingkungan
Aplikasi: 1. kualitas luhur

2. Nozzles Keling

3. Gampang Dioperasikeun sareng Awét

4. Seueur dianggo dina pakuat,

5. .2. Nozel Ф3.2 / 4.0 / 4.8mm

Sertifikasi: ISO9001
Mérek dagang: YUKE atanapi sakumaha paménta klien
Asalna: WUXI Cina
QC (pamariksaan dimana-mana)  Pariksa diri ngalangkungan produksi
Sampel: Sampel gratis 

 

Kontrol Kualitas

1. Mariksa bahan baku sateuacan ngahasilkeun.

2. Mariksa hiji-hiji sateuacan dirakit

3. Mariksa hiji-hiji salami produksi

4. Ngagaduhan pamariksaan acak sateuacan pangiriman.

2.3
2.1
2.2

Paking sareng Transportasi

Ngangkut: Ngaliwatan laut atanapi Ku hawa
Syarat pamayaran: L / C, T / T, Western Union

 

Palabuhan: Shanghai, Cina 
Waktos prosés : 20 ~ 30 dinten damel
Pakét: Blister ngageser Kartu + karton 

Jasa Urang

Kualitas 1.Good sareng harga kalapa.

2. rentang lengkep produk pikeun milih.

3. Nampi urutan sampel sateuacan mesen massa.

4. OEM / ODM sayogi.

5. Balas gancang sareng éfisién dina 24 jam layanan online.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali