Flat Head Full Hexagonal Body Rivet Nut perkenalan

Pedaran pondok:

Sirah datar, kacang keling full-hex nyayogikeun benang anu kuat, sapertos kotak atanapi bagian tubular, dina lambaran ipis sareng dina aplikasi anu ngan ukur nyabak sisi panél. Sayogi dina waja sareng stainless steel.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

Sirah datar, kacang keling full-hex nyayogikeun benang anu kuat, sapertos kotak atanapi bagian tubular, dina lambaran ipis sareng dina aplikasi anu ngan ukur nyabak sisi panél. Sayogi dina waja sareng stainless steel.

Éta tiasa dipasang dina panel sakumaha ipis 0,5mm sareng henteu diwatesan ku teu karasa maksimum nut-self locking, janten aranjeunna cocog pikeun dipasang dina panel anu heuras atanapi non-saluran.

Parameter Téknis

Bahan: Baja Karbon
Panungtung permukaan: Séng dilapis
Diameter: M3, M4, M5, M6, M8, M10.M12
Sirah: Sirah Datar
Permukaan Awak: Hex Shank
Standar: DIN / ANSI / JIS / GB 

Fitur

Jinis Perusahaan Pabrikan
Kinerja: Ramah Lingkungan
Aplikasi: Keling tubular nganggo utas.Dipaké dina jinis bahan nguseup salaku plastik, logam waja.
Sertifikasi: ISO9001
Kapasitas Produksi: 200 Ton / Bulan
Mérek dagang: YUKE
Asalna: WUXI Cina
QC (pamariksaan dimana-mana)  Pariksa diri ngalangkungan produksi
Sampel: Sampel gratis 

Mangpaatna

Kacang keling gaduh kaunggulan tibatan pengikat tetep sanésna sabab tiasa dipasang di lapangan atanapi dianggo pikeun damel perbaikan kanggo ngagentos pengikat anu dipasang sateuacana. Kauntungannana masang ti hiji sisi aplikasi hartosna anjeun henteu kedah ngaksés bagian tukang panel.

Alat Instalasi

Alat-alat khusus diperyogikeun pikeun dipasang - alat-alat dibasajankeun alat tangan murah pisan kanggo sakumpulan alit dugi ka pneumatik gun otomatis pikeun aplikasi volume tinggi.

Paking sareng Transportasi

Ngangkut: Ngaliwatan laut atanapi Ku hawa
Syarat pamayaran: L / C, T / T, Western Union

 

Palabuhan: Shanghai, Cina 
Waktos prosés : 10 ~ 15 dinten damel, stock 5 dinten
Pakét: 1. Pangemasan ageung: 20-25kgs per karton)
2. Kotak warna leutik: kotak warna, kotak jandela, polybag, leuleuy. Pangemasan cangkang dobel atanapi sakumaha kabutuhan pelanggan.
3. Ragam dina kotak polybag atanapi plastik.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali