Pinuh Steel Kubah Kepala Buta Keling

Pedaran pondok:

Keling nyaéta permanén, pengikat non-Utas anu nyepetkeun objék babarengan. Éta diwangun ku sirah sareng batang, anu cacad ku alat pikeun nahan pakuat dina tempatna. Keling buta ogé ngagaduhan mandrel, anu ngabantosan ngalebetkeun pakuat sareng rusak saatos sisipan.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

Keling nyaéta permanén, pengikat non-Utas anu nyepetkeun objék babarengan. Éta diwangun ku sirah sareng batang, anu cacad ku alat pikeun nahan pakuat dina tempatna. Keling buta ogé ngagaduhan mandrel, anu ngabantosan ngalebetkeun pakuat sareng rusak saatos sisipan.

Keling buta kubah lengkep Steel Steel Dome mangrupikeun tautan logam kalayan struktur anu unik sareng kakuatan riveting anu luhur, sareng kagolong kana bagian-bagian pengikat anyar. Éta ngagaduhan kakuatan anu tarik sareng tarik.

Parameter Téknis

Bahan: Awak Awak / Batang Baja
Panungtung permukaan: Séng dilapis / Séng Lapis 
Diameter: 3.2mm, 4.0mm, 4.8mm, 6.4mm,(1/8, 5/32, 3 / 16,1 / 4)
Ngaropea: Disaluyukeun
Standar: IFI-114 sareng DIN 7337, GB. Henteu baku 

Detil Kubah Kepala Buta Keling

1.Jinis Perusahaan: Pabrikan

2. Palatihan: Ramah Lingkungan

3. Aplikasi: Lift, konstruksi, hiasan, mebel, industri.

4. Sertifikasi: ISO9001

5. Kapasitas Produksi: 500 Ton / Bulan

6. Merek Dagang: YUKE

7. Asalna: WUXI, Cina

8.Bahasa: Remaches, Rebites

9.QC (pamariksaan dimana-mana) Mariksa-diri ngaliwatan produksi

Kauntungannana

1. Gawe sareng mesin anu lemes. nyayogikeun permukaan bantalan anu langkung ageung pikeun pengikat.

2. Nyayogikeun permukaan bantalan anu langkung ageung pikeun nyepetkeun bahan anu nyanghareup lemes sareng rapuh sareng liang nyanghareup anu ageung.

3. Ngaronjat diameter flange ngajaga integritas aplikasi.

Paking sareng Transportasi

Ngangkut: Ngaliwatan laut atanapi Ku hawa
Syarat pamayaran: L / C, T / T, Western Union

 

Palabuhan: Shanghai, Cina 
Waktos prosés : 15 ~ 20 Poé Gawe pikeun Wadah 20 '. 5 dinten upami gaduh saham.
Pakét: 1. Pangemasan ageung: 20-25kgs per karton)
2. kotak warna leutik ,, kotak warna laci 45 derajat, kotak jandela, polybag, leuleuy. Pangemasan cangkang dobel atanapi sakumaha kabutuhan pelanggan.
3. Ragam dina kotak polybag atanapi plastik.
01
10

Service kami

1. Kami pabrik, janten kami tiasa mandiri dina produk manufaktur, iraha waé, dimana waé, urang tiasa nyayogikeun barang-barang kanggo anjeun tepat waktos.

2. Salami harga pabrik, anjeun tiasa ngahémat seueur artos kanggo ngagaleuh langkung seueur barang.

3. Kualitas anu diyakinkeun, urang gaduh alat-alat inspeksi anu lengkep.

4. Didatangan pabrik disambut hangat, barina ogé, ningali anu percanten.

5. Sampel tiasa ditawarkeun gratis.

6. Ngalangkungan 10 taun pangalaman ngahasilkeun, pagawé profesional, reputasi anu luar biasa ngajantenkeun urang jaga kelas munggaran.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali